SAMANDAĞ’IN 2. ETAP 1/25000 ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI ONAYLANDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:42

SAMANDAĞ’IN 2. ETAP 1/25000 ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI ONAYLANDI

reklam
SAMANDAĞ’IN 2. ETAP 1/25000 ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI ONAYLANDI
Son Güncelleme :

27 Mart 2019 - 16:13

431 views

SAMANDAĞ’IN 2. ETAP 1/25000 ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI ONAYLANDI

Samandağ sınırları içerisinde 20 mahalleyi kapsayan 2. Bölge 1/25000 ölçekli İlave ve Revizyon Çevre Düzeni Planı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Plan İnceleme ve Değerlendirme Kurulu’nun kararı doğrultusunda onaylandı.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in yoğun çabaları ile Samandağ’ın aydınlık geleceğinin daha iyi planlanması, daha iyi bir gelecek ve daha yaşanabilir bir Samandağ için büyük uğraşlar sonucu bu noktaya gelindiği belirtilerek, uzun zamandır gerçekleştirilen yoğun çabaların neticeye kavuşmasından dolayı duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada; “ Hatay ili Samandağ ilçemiz sınırları dahilindeki 20 mahalleyi kapsayan(Meydan Mahallesi, Tekebaşı Mahallesi, Sutaşı Mahallesi, YeşilyazıMahallesi, Kuşalanı Mahallesi, Koyunoğlu Mahallesi, Yeşilköy Mahallesi, Mızraklı Mahallesi, Değirmenbaşı Mahallesi, Vakıflı Mahallesi, Mağaracık Mahallesi, Hıdırbey Mahallesi, Eriklikuyu Mahallesi, Yoğunoluk  Mahallesi, Batıayaz Mahallesi, Kapısuyu Mahallesi, Uzunbağ Mahallesi, Gözene Mahallesi, Çöğürlü Mahallesi ve Çamlıyayla Mahallesi)  alanda yapılan 2. Alt Bölge 1/25000 ölçekli İlave ve Revizyon Çevre Düzeni Planı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Plan İnceleme ve Değerlendirme Kurulunun 25.01.2019 tarih ve 2019/1-1 sayılı kararı doğrultusunda onaylanmış olup Belediyemiz ilan tahtasında ilan edilmiştir.” İfadelerine yer verildi. (Haber Fotoğraf Levent AŞKAR)

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.