SAMANDAĞ’DA HALEF-SELEF BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 01:49

SAMANDAĞ’DA HALEF-SELEF BULUŞTU

reklam
SAMANDAĞ’DA HALEF-SELEF BULUŞTU
Son Güncelleme :

08 Mart 2019 - 10:08

190 views

SAMANDAĞ’DA HALEF-SELEF BULUŞTU

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret etti. Miçooğulları’na ziyarette Samandağ İYİ Parti İlçe Başkanı Mercan Aslan, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili eşlik etti.

Son derece samimi bir ortamda geçen nezaket ziyaretinde Başkan Nehir, belediye başkanlığı döneminde gerçekleşen ve gerçekleşemeyen hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

MİÇOOĞULLARI: HEDEFİMİZ GELİŞMİŞ BİR SAMANDAĞ

Miçooğulları, yaptı teşekkür konuşmasında, “İYİ Parti olarak yeni kurulan ama hıza yapılanan bir partiyiz. Samandağ için hepimizin çabası aynı şekilde gelişmiş turizm ve ticaret kenti bir Samandağ’dır. Bu amaçla göreve geldiğimizde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerle Samandağ’ın yarınlarına yönelik projelerle ilçeyi kalkındırmak istiyoruz. Yoğun gündeminiz arasında bizi ağırladığınız için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

NEHİR: MİÇOOĞULLARI’NA BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Nehir’de yaptığı kısa konuşmada, “İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları ve çalışma arkadaşları bizleri ziyaret etti. İlçemizin geleceği, belediye hizmetleri üzerine görüşlerimizi paylaştık. Kendilerine başarılar diliyorum. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Miçooğulları’nın ziyareti günün anısına hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları görüşmenin ardından yaptığı değerlendirmede, “Bugün Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e Samandağ İYİ Parti İlçe Başkanı Mercan Aslan, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili ile nezaket ziyaretinde bulunduk. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir bizlere Samandağ’ın mevcut durumu, yapılanları ve yapılmayanlar hakkında bilgi verdi. Başkan Mithat Nehir Cumartesi günü Yeni Çarşı Toplantı salonun da yapılacak Veda ve Değerlendirme toplantısına davet etti. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan başta Başkan Mithat Nehir’e ve Samandağ Belediye Personeline teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.