SAMANDAĞ KAYMAKAMI MURAT KÜTÜK’TEN BAŞKAN ERYILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 22:32

SAMANDAĞ KAYMAKAMI MURAT KÜTÜK’TEN BAŞKAN ERYILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

reklam
SAMANDAĞ KAYMAKAMI MURAT KÜTÜK’TEN BAŞKAN ERYILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Son Güncelleme :

09 Nisan 2019 - 14:01

246 views

SAMANDAĞ KAYMAKAMI MURAT KÜTÜK’TEN BAŞKAN ERYILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Samandağ Belediye Başkanlığına seçilen Av. Refik Eryılmaz’ı mazbata töreninden sonra makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

9 Nisan 2019 Salı günü saat 10:00’da gerçekleşen ziyarete Samandağ Kaymakamı Murat Kütük’ün yanı sıra Garnizon Komutanı Binbaşı Emrah Nergiz, Sahil Güvenlik Komutanı Adil Özdemir ve İlçe Emniyet Müdürü Duran Datlı’da eşlik etti.

Kaymakam Murat Kütük, Kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasında var olan uyum ve iş birliğinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edeceğini, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi noktasında her zaman hazır olduklarını söyledi.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Murat Kütük’e teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.