SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN DAYANIŞMA GECESİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:13

SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN DAYANIŞMA GECESİ

Samandağ ilçesinin başarılı takımlarından Samandağ Gençlerbirliği Spor Kulübü BAL Ligine yükselmesini taraftarları ve Samandağ halkı ile birlikte Şampiyonluk gecesiyle kutladı.

reklam
SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN DAYANIŞMA GECESİ
Son Güncelleme :

11 Eylül 2022 - 23:04

308 views

SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN DAYANIŞMA GECESİ

Samandağ ilçesinin başarılı takımlarından Samandağ Gençlerbirliği Spor Kulübü BAL Ligine yükselmesini taraftarları ve Samandağ halkı ile birlikte Şampiyonluk gecesiyle kutladı.


Samandağ Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetimi tarafından düzenlenen gece Deniz Sitesi Swan Jardin Kır Bahçesinde gerçekleşen geceye CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Samandağ kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, başkan yardımcısı Timur Bozoğlan, İlçe Jandarma Bölük komutan jandarma binbaşı Servet Arslan , , İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, AK Parti Samandağ İlçe başkanı Semir Özdemir, CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, Gençlerbirliği başkanı Av. Süleyman Bedir Abacı, CHP il başkanı Ramiz Parlar, ATSO başkanı Hikmet Çinçin, Oda başkanları, Belediye Meclis üyeleri, işadamları, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


ABACI: GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Düzenlenen geceden elde edilecek tüm gelirin kulübün ihtiyaçları için harcanacağını söyleyen gecede konuşma yapan onursal başkan Av. Turgay Abacı, “Koskoca bir yıl boyunca inanılmaz bir motivasyon emek ve alın teri ile Analarının ak sütü gibi helal Bir Şampiyonluğu bu ilçeye kazandıran teknik kadromu, oyuncularımı ve yönetici arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Samandağ tarihinde ilk kez şampiyon olarak BAL LİGİ’ne yükselme başarısı gösteren takımımızın tarihi şampiyonluğunu kutlamanın halkı gururunu yaşıyoruz. Gençlerimize sahip çıkan değerli belediye başkanlarımıza, iş adamlarımıza tüm Samandağ halkımıza Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum. Ayakkabısından, formasına, seyahat ettikleri yerlere, kamplara kadar siz yürekli insanların sayesinde bunu yapıyoruz. Bu akşam bu fedakarlığı yapan çok değerli katılımcılarımıza özerlikle şükranlarımı sunmak istiyorum. Sizin destekleri ile tarihe bir anı düşmek için hep beraber birbirimize söz verdik, sizin destekleri ile bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.


ALİ GÜMÜŞ 50 BİN TL’YE SATIN ALDIĞI FORMAYI ESKİ BAKAN FUAT ÇAY’ı ARMAĞAN ETTİ
Geceye katılan hayırsever iş adamı Ali Gümüş Samandağ Gençlerbirliği formasını açık arttırma ile en yüksek fiyatla 50 bin TL’ye satın alarak alkışlandı. Gümüş, satın aldığı formayı Sanayi ve Ticaret eski bakanı Fuat Çay’a hediye etti.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.