SAMANDAĞ BELEDİYESİ YAYLICA’DA BAĞLAMA,GİTAR,İNGİLİZCE VE SATRANÇ KURSU AÇTI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 11:25

SAMANDAĞ BELEDİYESİ YAYLICA’DA BAĞLAMA,GİTAR,İNGİLİZCE VE SATRANÇ KURSU AÇTI

reklam
SAMANDAĞ BELEDİYESİ YAYLICA’DA BAĞLAMA,GİTAR,İNGİLİZCE VE SATRANÇ KURSU AÇTI
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 11:45

257 views

 GENÇLERE YÖNELİK BAĞLAMA,GİTAR, İNGİLİZCE VE SATRANÇ DERSLERİ BAŞLADI

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde gençlere yönelik sanatsal,kültürel kursların artırılması hedefi doğrultusunda Yaylıca’da gençlere yönelik bağlama,gitar, satranç,İngilizce kursları açıldı.

Samandağ Belediyesi Yaylıca çok amaçlı salonunda İngilizce ,Bağlama ,Gitar ve Satranç dersleri başladı. Bağlama ve Gitar derslerinin Müzisyen Mehmet Şah tarafından haftanın iki günü Çarşamba ve Cuma günleri Saat 9.00 -12.00 saatleri arasında verildiği belirtildi. İngilizce derslerinin Öğretmen Çağdaş Horoz tarafından Hafta içi her gün saat 15.00-17.00 saatleri arasında verileceği ifade edildi.

   GENÇLİK GELECEKTİR

Samandağ Belediyesinde Yapılan açıklamada:” Yaylıca ve civarı mahallelerde ikamet eden geçleri bu kurslara katılmak üzere Samandağ Belediyesi Yaylıca mahallesi çok amaçlı salona bekliyoruz.Gençler geleceğimizdir. ”ifadelerine yer verildi.

Ayrıca kadınlara yönelik açılan İpek böceği yetiştirme ve ipek dokuma kursunun da Yaylıca’da devam ettiği belirtildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.