SAMANDAĞ BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KOORDİNELİ ÇALIŞMA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:20

SAMANDAĞ BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KOORDİNELİ ÇALIŞMA

reklam
SAMANDAĞ BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KOORDİNELİ ÇALIŞMA
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2019 - 10:39

140 views

SAMANDAĞ BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Samandağ Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek için koordineli çalışmalar gerçekleştiriyorlar.  Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri koordineli bir şekilde Samandağ’ın girişinde temizlik ve yol genişletme çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.

Yapılan çalışmalarla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız sayın Av. Refik Eryılmaz’ın talimatları ile ilçemiz girişinde Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

Daha temiz, daha refah ve daha yaşanabilir bir Samandağ için çalışmalarını gerçekleştiren ekiplerimiz, Samandağ’ın girişindeki kötü görüntüyü ortadan kaldırarak yol genişletme ve temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Yapılan çalışmalar ile ilgili Karayolları ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Karayollarının onay vermesi durumunda çalışmanın yapıldığı bölgede sağlı sollu kaldırım çalışması yapılacak. İlçemizin güzelliği ve vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Samandağ’ı birlikte inşa edeceğiz.” İfadelerine yer verildi. (Haber Merkezi

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.