SAİT KAHİLOĞULLARI YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:27

SAİT KAHİLOĞULLARI YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Samandağ Esnaf ve Kefalet kooperatifi genel kurulu Genel Kurulunda başkanlığa yeniden Sait Kahiloğulları seçildi.

reklam
SAİT KAHİLOĞULLARI YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ
Son Güncelleme :

24 Ocak 2023 - 15:30

166 views

SAİT KAHİLOĞULLARI YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Samandağ Esnaf ve Kefalet kooperatifi genel kurulu Genel Kurulunda başkanlığa yeniden Sait Kahiloğulları seçildi.

Kongreye sivil toplum örgütleri, meslek odaları başkanları, vatandaşlar, esnaf katılarak salonu doldurdular. Saygı duruşu, istiklal marşının okunmasının, yoklama alınmasının ardından başlayan genel kurulda konuşan Samandağ Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları:”Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kooperatifimizin 2023 yılı genel kuruluna katılımızdan dolayı teşekkürlerimi arz ediyor, hoş geldiniz diyorum.

Bana layık gördüğünüz bu görevde ben ve çalışma arkadaşlarım siz değerli esnafımızla omuz omuza birlik, beraberlik ve dostluk ruhuyla hizmet edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Kooperatifimiz her zaman olduğu gibi bugünün olağanüstü zor zamanlarında siz esnafımızın yanında olmaya devam etmektedir. Geçtiğimiz 2022 yılı içerisinde, gerek ülkemizin gerekse de Hatay’ımızın içte ve dışta zor günler geçirdiği hepimizin malumu. Kooperatifimiz bu zaman kadar esnafımızın sıkıntılarını biraz olsun hafifletmeye, yükü biraz paylaşmaya çalıştı. Bundan sonra da ben ve ekibim, aynı çalışkanlık ve şevkle siz değerli esnafımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz.

Reklam

2022 yılı sadece esnafımız için değil aynı zamanda kooperatifimiz için de zor bir yıldı. Yaşadığımız zorluklar kooperatifin mali sıkıntıları ve karamsa bilançosuna rağmen, tüm ekibimizle büyük bir özveri göstererek esnafımızı mağdur etmeden takibe düşen dosya sayılarının çokluğuna rağmen gösterdiğimiz esnek tavırla bu sıkıntıları da esnafımıza zarar vermeden atlattık. Bugün itibariyle kooperatifimiz çok daha iyi konumdadır. Ben ve ekibim sizlere dahi hizmet yapmak için çalışmayı borç biliriz.

Reklam

En iyisinin yapacağımıza söz veriyorum. Birliktelik ruhuyla ortak çalıştığımız halk bankası ile uyum içinde çalışmamız neticesinde dağıttığımız esnaf kredilerinin düzenli zamanında ödemeniz takibe düşmemeniz, kredi değerlendirmeleri ve kredi kullanabilmeniz ve banka onayı alabilmeniz açısından önemlidir. 2023 yılının ülkemiz halkımız ve esnafımız için hayırlara vesile olmasını; istikrar bol kazanç, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ediyor, kendi adıma yönetim kurulum adına sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Reklam

Kahiloğulları’nın konuşmasının ardından 2022 Yılı bütçesi oy birliğiyle ibra edildi. Kongrede tek aday olan Kahiloğulları yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Kahiloğulları, kongrenin ardından tebrikleri kabul etti.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.