Sağlık camiası ATA’yı andı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 19:01

Sağlık camiası ATA’yı andı

10 Kasım Atatürk’ün vefatı dolayısıyla Hatay’da sağlık kurumlarında anma törenleri gerçekleştirildi.

reklam
Sağlık camiası ATA’yı andı
Son Güncelleme :

10 Kasım 2022 - 12:08

159 views

Sağlık camiası ATA’yı andı

10 Kasım Atatürk’ün vefatı dolayısıyla Hatay’da sağlık kurumlarında anma törenleri gerçekleştirildi.


Başta Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere Reyhanlı’da Özel Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi’nde de anma töreninde sağlıkçılar ATA’ya saygılarını sundular.


REYHANLI’DA ANMA TÖRENİNE YOĞUN KATILIM
Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84’üncü yıldönümü nedeni ile anma töreni düzenlendi. Hastane ana girişinde gerçekleşen anma törenine hastane yöneticileri, doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları katılım gösterdi. Törende Özel Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Atilla Karateke kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Duygu dolu anların yaşandığı anma töreni sonrası, hastane personelleri tarafından hasta ve hasta yakınlarına Atatürk resminin bulunduğu kokartlar hediye edildi.


BİR DİĞER PROGRAM BÖLGE HASTANESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana bina ve ek hizmet binasında Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, Başhekim Yardımcıları, Hastane Yönetimi ve tüm sağlık çalışanlarının geniş katılımıyla, 10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Törende duygusal anlar da yaşanırken, Başhekim Sönmez, programa katılan herkese teşekkür etti.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.