SAADET OY SAYISINI ARTIRDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Mayıs 2024 - 08:39

SAADET OY SAYISINI ARTIRDI

reklam
SAADET OY SAYISINI ARTIRDI
Son Güncelleme :

04 Nisan 2019 - 12:28

152 views

SAADET OY SAYISINI ARTIRDI

Bu seçimde 1.290.588 oy aldı 17 bölgede belediye kazandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası partisinin genel merkezinde seçim değerlendirmesinde bulundu. Saadet lideri Karamollaoğlu, seçim günü Malatya Pütürge’de Ak Parti adayı Mikail Sülük’ün yeğenlerinin silahlı saldırısında katledilen Saadet Partisi üyesi ve başmüşahidi Hasan-İlyas Aktaş kuzenlerin hayatını kaybettiği olayla ilgili tepkisini dile getirdi. Karamollaoğlu, “Bu katliamın üstünü örtmek için çaba sarf ediliyor. Hükümet bunun üstünü örterse katliamı yapanlarla yan yana gelir” dedi.

Karamollaoğlu, 9’u ilçe 8’i belde olmak üzere, 17 bölgede seçimi kazandıklarına işaret ederek, seçmene teşekkür etti.

Saadet Lideri Karamollaoğlu şunları söyledi: Seçim sonuçları bize birçok mesaj vermektedir. Bu mesajlardan birisi de Saadet Partisinin özgül ağırlığının öneminin artmasıdır.

Saadet Partisi 1389 seçim bölgesinin tamamında aday çıkarabilmiş tek partidir. Doğu’dan Batı’ya, Antalya’dan Ordu’ya her yerde milletimizin karşısına çıkıp desteklerini istedik.

Saadet Partisi seçime girdiği her bölgede oy almayı başararak Türkiye’nin her kesiminin partisi olduğunu göstermiş oldu.

Saadet Partisi bu seçimlerde 1.290.588 seçmenimizin teveccühü ile %3 bandında oy almıştır.

Alınan bu oy ile Saadet Partisi siyasetteki kilit parti rolünü perçinlemiştir. Bu manada elde edilen sonuçları çok önemli görüyorum.

Saadet Partimiz gerek teşkilat gücü, gerek milletimizin desteği ile önümüzdeki sürecin kilit partisi olmaya devam edecektir. Saadet Partisinin desteğinin olmadığı bir siyasetin bundan sonra başarılı olmayacağı çok açıktır. (HABER MERKEZİ)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.