Riekerink Görevine Başladı! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 20:18

Riekerink Görevine Başladı!

reklam
Riekerink Görevine Başladı!
Son Güncelleme :

30 Haziran 2021 - 12:12

134 views
Riekerink Görevine Başladı!
İskenderunspor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat, Kulüp CEO’su, Hollandalı Spor Adamı Jan Olde Riekerink’in İstanbul’a gelerek İskenderunspor’daki görevine başladığını, resmi imza törenininse 12 Temmuz 2021 tarihinde İskenderun’da yapılacağını kaydetti.
reklam

Başkan Bolat, konuyla ilgili açıklamasında; “İskenderun futbol tarihini değiştirecek adam gibi adam! Jan Olde Riekerink İstanbul’a gelerek İskenderunspor’daki görevine başladı. Resmi imza töreni 12 Temmuz 2021 tarihinde İskenderun’da saat 18.00’de Ramada Otelinde gerçekleşecektir. Camiamıza Hayırlı Olsun !” ifadelerine yer verdi.

Hollandalı Spor Adamı Jan Olde Riekerink ile İskenderunspor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat, objektiflere de birlikte poz verdi.
17 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı
Başkan Hakan Bolat ayrıca, içlerinde Dede Çelik, Emre Balcı, Feyzullah ve Uğur gibi isimlerin de olduğu 17 futbolcu ile yolları ayırdıklarını söyledi.
Yeni sezona daha güçlü girme hedefi ile çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Bolat; “2020-2021 Sezonundan beraber ter döktüğümüzü oyuncularımız, Dede Çelik, Emre Hasan Balcı, Feyzullah Şahin Güneş, Mert Özdestici, Mustafa Öztürk, Oğuzhan Erdoğan, Uğur Uğur, Muhammed Emin Yavaş , Serdar Yıldırım, Mehmet Eren İpek, Onur Muhammed Parlar, Tolga Cevher, Ali Öksüz, Berkay Kurt, Burak Ağaoğlu, Enes Akgün ve Yusuf Seymen Ağdak ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Değerli futbolculara takımımıza verdikleri emekler için çok teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz” değerlendirmesinde bulundu.
reklam
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.