Reyhanlılı Esnaflar Devletin Yanında « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 02:00

reklam

Reyhanlılı Esnaflar Devletin Yanında

Reyhanlılı Esnaflar Devletin Yanında
Reyhanlı’da esnaf ve iş adamları ilçe emniyet müdürlüğüne 3 araç ve 2 motosiklet hediye etti.

Reyhanlılı Esnaflar Devletin Yanında
Son Güncelleme :

11 Mart 2021 - 21:48

589 views

Reyhanlılı Esnaflar Devletin Yanında

Reyhanlı’da esnaf ve iş adamları ilçe emniyet müdürlüğüne 3 araç ve 2 motosiklet hediye etti.

Törene, Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak ilçe İlçe Jandarma Komutanı Vekili Adnan Özyeşildağ Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı Ticaret Borası Başkanı Bülent Karaca, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu,Hamit Zaimoğlu,M. Ali Durmaz ,Reyhanlı Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı, Yorpet Petrol İbrahim Halil Yörük, Avukat Mehmet Saruhan, Suvaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Suvaroğlu, Reyhanlı Kızılay Başkanı Ahmet Horoz, Reyhanlı Ziraat Odası Başkanı Şemseddin Cünedioğlu, Arslan Petrol Hüseyin Arslan, Batıray Çırçır Fabrikası Mehmet Batıray, Reyhanlı Nazlı Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yakar,Ahmet Şanverdi,Sinan Şanverdi, İbrahim Şaşoğlu, Kuyumcu Gökmen Demiri, Mehmet Güfta, Kübra İnşaat Taha Yıldız, Mehmet Selim Arslan,Kadir Çelik, Tecirli Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tecirli, Karacık Çırçır Fabrikası Ahmet Karacık, Çiftçi Murat Barış Çift, Seçmen Çırçır Fabrikası Eşref Seçmen, Adnan Elçi, Çalım Çırçır Fabrikası Ahmet ve Doğan Çalım, Bekler Çırçır Fabrikası Celalettin Bekler, Abdullatif Demir, Mahmut Merçimek, Ömer Faruk Temel, Cevri Sarıkaya, Dolgun Mobilya Mustafa Dolgun, ile Reyhanlı Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Vurar  katıldı.

 

Araç teslim töreninde konuşan Kaymakam Candan, “Pandemi döneminde esnaf ve hayırsever iş adamlarının bu yaklaşımı bizi çok mutlu etti.

  

 

İnşallah bu araçlarla ilçemizde daha güvenli ve huzurlu olmamıza katkı sağlayacak” diye konuştu. Araç teslim töreninde genç işadamı Fevzi Suvaroğlu’nun yanı sıra esnaf ve iş adamlarına plaket verildi. (Haber: Levent AŞKAR)

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.