Reyhanlı’da Zaroğlu zaferi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Mayıs 2024 - 11:53

Reyhanlı’da Zaroğlu zaferi

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerini mevcut başkan Necmettin Zaroğlu kazandı.

reklam
Reyhanlı’da Zaroğlu zaferi
Son Güncelleme :

04 Ekim 2022 - 9:14

250 views

Reyhanlı’da Zaroğlu zaferi

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerini mevcut başkan Necmettin Zaroğlu kazandı.

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nda sabah 09.00’da başlayan seçim heyecanı saat 17.00’da sona erdi. Hayvancılıktan, tarıma, tekstilden inşaat alanına kadar birçok üretici bugün oylarını kullandı. RTSO Ana Hizmet Binası’nda başlayan Meslek Komiteleri ve Meclis Üye Seçimi için oy verme işleminin ardından sandıklar sayıldı. 6 grubun yarıştığı seçimlerde altı grubun beşini Necmettin Zaroğlu alırken, 5. grupta zafere ise rakibi Halil İbrahim Yörük ulaştı. Zaroğlu 4. grupta Ali Sidal ile de zafere ulaştı. Zaroğlu, seçimin ardından tebrikleri de kabul etti.

Reklam

ZAROĞLU’NDAN DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR

Başkan Zaroğlu, kendisini destekleyen tüm oda üyelerine teşekkür etti. Göreve geldikleri günden bu yana ciddi projeler yaptıklarını ifade eden Zaroğlu, şunları söyledi: “Reyhanlı’ya katma değer sağlamak için çaba gösterdik. Reyhanlı’ya sadakatli bir şekilde hizmet etmeye çalıştık. Bence bugün sadakat ve samimiyet kazanmıştır. Bugün Reyhanlı kazanmıştır, bugün Reyhanlılı vatandaşlarımız kazanmıştır.”

Reklam

Reyhanlı TSO Meclisi’nin, Pazar günkü seçimle belirlenecek yeni meclis üyeleri, ilk meclis toplantısını en yaşlı üye başkanlığında gerçekleştirecek ve Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asil ve yedek üyeleri, Meclis Başkanı ve Meclis Divanı, TOBB Genel Kurulu asil ve yedek delegeleri, Disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri seçimini yapacak.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.