
REYHANLI VE KIRIKHAN HEYETİNDEN İSKENDERUN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA ZİYARET
Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik’in öncülüğündeki heyet, İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Burak Öztürk ile Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yunus Çiftçi’yi makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak, Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Eyüp Denizoğlu, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş, Kırıkhan İlçe Millî Eğitim Müdürü Kemal Ceylan ve Kırıkhan Ziraat Odası Başkanı Muhammet Çelik, İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

BAŞSAVCI VEKİLİ YUNUS ÇİFTÇİ’YE ZİYARET
Heyet, ilk olarak İskenderun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yunus Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sırasında, kurumlar arası iletişim ve iş birliğinin önemine vurgu yapılırken, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yunus Çiftçi’ye görevinde başarı dilekleri iletildi.

Heyet üyeleri, nazik misafirperverliği ve sıcak ev sahipliği dolayısıyla Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yunus Çiftçi’ye teşekkür etti. Ziyaretin anısına Çiftçi’ye anlamlı bir hediye takdim edildi.


BAŞSAVCI BURAK ÖZTÜRK’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
Heyet daha sonra İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Burak Öztürk’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyarette, Başsavcı Öztürk’e yeni görevinde başarı ve muvaffakiyet dilekleri iletilirken, görevinin İskenderun’a, Hatay’a ve yargı teşkilatına hayırlı olması temenni edildi.
Nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverliği dolayısıyla Başsavcı Burak Öztürk’e teşekkür eden heyet üyeleri, görevinde üstün başarılar diledi.
KURUMSAL İLETİŞİM VE İŞ BİRLİĞİ VURGUSU
Reyhanlı ve Kırıkhan’dan katılan belediye, siyasi parti, kamu kurumu ve meslek kuruluşu temsilcilerinin bir araya geldiği ziyaretler, karşılıklı istişare ve kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesi açısından anlamlı bulundu.


Ziyaretler, günün anısına gerçekleştirilen hediye takdimleri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.
Haber: Levent AŞKAR
