REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 02:55

REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI

Tayvan Kültür Merkezi’nden bir ilk daha, Hatay’ın firmaları arasında en iyi ve kapsamlı firmalardan biri olan Ptt, Tayvan Kültür Merkezi’nde hizmet vermeye başladı.

reklam
REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2023 - 18:00

242 views
REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI

UHA/GÜLSEVEN TAŞ Tayvan Kültür Merkezi’nden bir ilk daha, Hatay’ın firmaları arasında en iyi ve kapsamlı firmalardan biri olan Ptt, Tayvan Kültür Merkezi’nde hizmet vermeye başladı.

Birden fazla ihtiyacı karşılayan bir işletme, Reyhanlı halkının ihtiyacı olan hizmet şimdi Tayvan Kültür Merkezi’nde karşılanacak.

PTT yetkilileri yaptığı açıklamada: ”Deprem nedeniyle hasar gören postane bundan sonra da merkezde hizmet vermeye devam edecek. Reyhanlı ilçesi deprem nedeniyle ciddi göç aldığı için bu tür işletmelere ciddi ihtiyaç var. Vatandaş ihtiyaç duyduğunda Ptt için en çok aranan kelimelerden bazıları şu şekildedir; Ptt nerede, Ptt iletişim, Ptt telefonu, Ptt hakkında, Ptt nasıl gidilir, Ptt yol tarifi, Ptt çalışma saatleri, Ptt firmasına ait kurumsal bilgiler ve iletişim bilgileri ile Ptt firmasına ulaşmanızda sizlere fayda sağlamak amaçlanmaktadır. Bundan böyle Tayvan Kültür Merkezi Kurtuluş mah 1899 adresinde bulunan Ptt firmamız her konuda beklentilerinizi karşılayacaktır. Ptt haberleri, Ptt duyuruları, Ptt duyuruları, Ptt fotoğrafları, Ptt sanal tur çekimleri, Ptt çalışma saatleri, Ptt web sitesi, Ptt e-posta adresi, Ptt tanıtım gibi Ptt ile ilgili tüm konulara ulaşabilir veya Ptt firması ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Ptt kargo hizmeti, havale, fatura ödeme hizmeti, para yatırma, mektup ve telgraf hizmeti de insanların işini kolaylaştırmaktadır. PTT kalifiye personelimiz ile hizmet vermektedir”denildi.

 

Konuyla ilgili açıklama da Tayvan Kültür Merkezi koordinatörü PR.DR.CHIU CHEN YU’dan geldi.

Tayvan Kültür Merkezi koordinatörü PR.DR.CHIU CHEN YU açıklamasında: ”Hizmet kalitemizi arttırmak için sürekli olarak analiz, denetim ve eğitim çalışmaları yapmaktayız. Çalışmalarımız birçok kamu kurumu tarafından örnek alınmakta ve Reyhanlı’nın birçok bölgesinde ihtiyaç olduğu için merkezimizde bu hizmete aracı olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. İnsanlarımıza kaliteli bilgi sağlamak ve işlerini kolaylaştırmak temel görevlerimizden biridir. Merkezimiz STK’lara hizmet verirken aynı zamanda kargo, finansal hizmetler ve iletişim alanında da işlerini kolaylaştırmaktır” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.