REYHANLI BELEDİYESİ PARKE ONARIM VE YOL GÜVENLİK ÇALIŞMALARINA YENİSİNİ EKLEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:12

REYHANLI BELEDİYESİ PARKE ONARIM VE YOL GÜVENLİK ÇALIŞMALARINA YENİSİNİ EKLEDİ

reklam
REYHANLI BELEDİYESİ PARKE ONARIM VE YOL GÜVENLİK ÇALIŞMALARINA YENİSİNİ EKLEDİ
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 13:45

301 views

Reyhanlı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünden, parke onarım ve yol güvenlik çalışmaları hakkında açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada; ‘Reyhanlı Belediyesi, büyüyen ve gelişen ilçemizde yeni oluşan mahallerimize yapılan yolların cadde ve sokaklarında yol çizgileri, ışıklı bariyerler, hız uyarı işaretleri ve kaldırım ışıkları yaparak şehrimizin modern bir görünüme kavuşması için elinden gelinin fazlasını yapmakta ve kış aylarından kalan olumsuz hava koşulları neticesinde bozulan cadde ve sokaklarda parke onarım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce yapılan parke onarım çalışmalarına, Esentepe mahallesi 369. sokak ve Pınarbaşı mahallesi 393. sokakları da ekleyerek yapılan parke onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmaların gerekli görülen ve ihtiyaç olan yerlere yapımı devam edecektir’’ denildi. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.