Rektör Kaya’dan Ramazan Bayramı Mesajı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 19:56

Rektör Kaya’dan Ramazan Bayramı Mesajı

reklam
Rektör Kaya’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Son Güncelleme :

24 Haziran 2017 - 13:05

180 views

        Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan KAYA, Ramazan Bayramı Dolayısı ile Bir Mesaj Yayınladı. Rektör Hasan KAYA yayınladığı mesajda: ‘’Toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri olan Bayramlar; kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, mutlulukların paylaşıldığı tüm dargınlık ve küskünlüklerin unutulduğu özel günlerdir.

Bir yandan hoşgörü ve yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını en yoğun yaşandığı Ramazan ayının sonuna ulaşabilmenin mutluluğunu yaşarken, diğer taraftan İslam coğrafyalarında yaşanan gözyaşı, kan ve şiddet bizleri derinden üzmektedir.

       İslam coğrafyalarında devam eden tüm olumsuzlukların biran evvel son bulması ve insanlığın barış ve huzura kavuşması dileğiyle şahsım ve üniversitem adına tüm öğrencilerimizin, personellerimizin, Hataylı hemşehrilerimizin ve milletimizin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım’’ dedi

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.