REKTÖR DEPCİ’YE NEZAKET ZİYARETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 13:57

REKTÖR DEPCİ’YE NEZAKET ZİYARETİ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, İskenderun OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ayhan Tosyalı ve İskenderun TSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı misafir etti.

reklam
REKTÖR DEPCİ’YE NEZAKET ZİYARETİ
Son Güncelleme :

20 Ekim 2023 - 4:44

340 views
REKTÖR DEPCİ’YE NEZAKET ZİYARETİ
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, İskenderun OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ayhan Tosyalı ve İskenderun TSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı misafir etti. 16 Ekim Pazartesi günü Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette üniversiteler arasında iş birliği ve Teknoloji Geliştirme Bölgesi için fikir alışverişinde bulunuldu.
Hacettepe Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, “deprem sonrasında İSTE’nin hızlı toparlamasını ve bölgenin toparlanmasına sunduğu katkıları takdir ettiğini” ifade ederken Prof. Dr. Tolga Depci ve ekibini kutladığını belirtti. Nazik ziyaretleri için Rektör Güran’a, Levent Hakkı Yılmaz’a ve Erol Ayhan Tosyalı’ya teşekkür eden İSTE Rektörü Depci ise “Hacettepe Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Gürhan, İskenderun TSO Başkanımız ve İskenderun OSB Yönetim Kurulu Başkanımız ile Teknoloji Geliştirme Bölgesine dair fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerime teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Nezaket ziyareti hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.