Polis alarma geçti! Güvenlik önlemleri artırıldı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:56

Polis alarma geçti! Güvenlik önlemleri artırıldı

Polis, Almanya Başkonsolosluğu önünde yoğun güvenlik önlemi aldı.

reklam
Polis alarma geçti! Güvenlik önlemleri artırıldı
Son Güncelleme :

03 Haziran 2016 - 9:07

184 views

Almanya Parlamentosu tarafından sözde Ermeni soykırımı tasarısının onaylanmasının ardından alarma geçen polis, Almanya Başkonsolosluğu önünde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Eylem yapılabileceği bilgisi üzerine konsolosluğun bulunduğu caddenin bir bölümünü bariyerle araç trafiğine kapatan polisin bekleyişi sürüyor. 

POLİS ALARMA GEÇTİ

Almanya Parlamentosu tarafından bugün sözde Ermeni soykırımı tasarısının onaylanması nedeniyle İstanbul’da polis, başta Almanya Başkonsolosluğu olmak üzere Alman kurum ve kuruluşları önünde eylem yapılabileceği bilgisi üzerine alarma geçti.

BÖLGE ABLUKA ALTINA ALINDI

Akşam saatlerinde Almanya Başkonsolosluğu önünde eylem yapılabileceği bilgisini alan polis, konsolosluğu adeta ablukaya aldı.

BAZI CADDELER ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Konsolosluğun bulunduğu Gümüşsuyu İnönü Caddesi’nin bir bölümü bariyerle araç trafiğine kapatıldı. Konsolosluğun önüne ise çok sayıda Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve çevik kuvvet polisi konuşlandırıldı.

Polis, olası eylemler için konsolosluk önündeki bekleyişini sürdürüyor. 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.