PAYAS HALKINDAN BÜYÜK SÜRPRİZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Ekim 2024 - 19:27

PAYAS HALKINDAN BÜYÜK SÜRPRİZ

PAYAS HALKINDAN BÜYÜK SÜRPRİZ
Son Güncelleme :

29 Ocak 2019 - 11:32

208 views
PAYAS HALKINDAN BÜYÜK SÜRPRİZ
Saadet Partisinin Ankara’da düzenlenen “Aday Tanıtım ve Lansman Toplantısı”na Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Hatay teşkilatı  katıldı.
Ankara’da gerçekleşen Aday tanıtım toplantısından sonra Hatay’a dönüşte Payas adayı Recep Baysal ve GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan büyük bir coşku ile karşılandı.
 
Doç. Dr. Çalışkan; “ 31 Mart’ta yapılacak bu seçim çok daha farklı olacak, koltuğa yapışanların dur denileceği bir seçim olacak, tüm Türkiye’de ve Payas ilçemizde yerel seçim sonuçları Saadet Partisi için çok farklı olacak, Antakya, Altınözü, Yayladağı ve diğer ilçelerimizde de süpriz adaylarımız olacak. Payas’ta ve birçok ilçemizde yollar bozuk, çamur içinde yeter artık, halkımızın koltuklara yapaşanlardan kurtulma vakti geldi, artık halkımıza hizmet edecek Belediye başkanlarına ihtiyacı var. İnşallah Payas’ta ve birçok ilçemizde dürüst ve ilkeli hizmet edecek adaylarla karşınızda olacağız.” dedi.
“Dürüst Başkan, Recep Başkan” sloganları altında partililere teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Recep Baysal’da; Artık Payas’lıların sorunlarını dinleyecek ve gece gündüz demeden onlara hizmet edecek dürüst bir anlayışla hizmet edeceklerini ifade etti. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.