Payas Emniyet Teşkilatı Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:43

Payas Emniyet Teşkilatı Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu

reklam
Payas Emniyet Teşkilatı Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu
Son Güncelleme :

07 Haziran 2016 - 15:00

181 views

Hatay’ın Payas ilçesinde Kızılay tarafından yürütülen kan bağışına Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler de destek olarak kan verdi.
Türk Kızılayı tarafından yürütülen gönüllü kan bağışını artırmak amacıyla Kızılay İskenderun Gezici Kan Alma birimi tarafından Payas’ta yapılan kampanyaya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler de katılarak kan verdiler.
İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, polis teşkilatının vatandaşın doğumundan ölümüne kadar geçen zamanda toplumun her yerinde var olduğunu belirti. Bağ, “İlçemizde Kızılay tarafından başlatılan kampanyaya katılarak vatandaşlarımıza faydalı olabilmek adına bunun öncüsü olmak istedik. Burada bizim öncülüğümüzde Türk Kızılayı’na destek olup, kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Kan verme kampanyasına polis memurları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-146’);
});

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-205’);
});

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.