PARK VE YEŞİL ALANLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:19

PARK VE YEŞİL ALANLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde bulunan tüm parkları yeniliyor.

reklam
PARK VE YEŞİL ALANLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

01 Eylül 2022 - 14:49

136 views

PARK VE YEŞİL ALANLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde bulunan tüm parkları yeniliyor.

Bakım, onarım, oyun grubu yenileme, sulama, temizlik, çim biçme ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiren ekipler şehrin dört bir köşesinde eş zamanlı olarak hizmet veriyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre parklarda hasar gören kent mobilyaları, çöp kovaları, piknik masaları, oyun grupları, fitness aletleri, aydınlatma ve sulama sistemleri onarılıyor, boyanıyor, ihtiyaca göre yenisi ile değiştiriliyor.

Yürütülen hizmet programı kapsamında son olarak Demirköprü Mahallesi’nde bakım-onarım ve temizlik çalışması, Esentepe Mahallesi Kemal Alper Parkı’nda budama, çim biçme ve bakım-onarım çalışması, Bohşin Parkı’nda bakım-onarım çalışması 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda bitki bakımı ve sulama çalışması, Akasya, Saraykent ve Esentepe mahallelerindeki parklarda sulama ve bakım çalışması, Esenlik Şehit Polis Şener Türksever Parkı’nda bakım-onarım ve güzelleştirme çalışması, Saray Caddesi’nde sulama ve havuzların bakım çalışması,

Altınçay ve Saraykent Mahallelerinde çim biçme ve sulama çalışmaları, Emek Mahallesi’nde bulunan parklarımızda bakım onarım ve güzelleştirme çalışması, Bitiren Mahallesi’nde bakım onarım ve güzelleştirme çalışması, Odabaşı Mahallesi’nde bulunan parklarda sulama çalışması, Emek Mahallesi 3. Temel Sokak’taki parkta bakım onarım ve güzelleştirme çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.