Öztürk’ten Çirkin’e hodri meydan « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 20:02

Öztürk’ten Çirkin’e hodri meydan

reklam
Öztürk’ten Çirkin’e hodri meydan
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2020 - 16:38

362 views

İYİ Parti Hatay önceki dönem il sekreteri olan Hasan Öztürk, İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin’e yönelik suçlamalarda bulundu. Öztürk, geçtiğimiz dönemdeki seçimde Çirkin’in parti genel başkanlarının kararına rağmen ittifakı bozma girişimleriyle ilgili Çirkin’e yanıtlaması istemiyle iki soru yöneltti. Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Değerli İYİ Partili dostlar öncelikle belirtmek isterim ki bu yazılarımızda ki amacımız partimizin gelecek adına yükselişini sağlamaktır. Partimizi yerelde şuanda Cumhur İttifakına yaklaştırmış olan mevcutta ki il başkanı 24 Haziran’da ve 31 Mart’ta bu partiye hizmet eden bunca İYİ Partili gönüllü yok saymaktadır. Şefik Çirkin diyor ki; “Millet ittifakını bozmak haddimiz değildir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun ve Sayın Akşener’in emirleri başımız üzerinedir.” Bende diyorum ki; Öncelikle ha şunu bileydin. Seçim dönemi şahsınıza çok anlatmak zorunda kaldık bunu. İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin’e 2 soru soraraktan hodri meydan diyorum.

KAMUOYU İDDİALARA YÖNELİK AÇIKLAMA BEKLİYOR
1.Soru: O dönem AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığında Mehmet Öntürk’ün ismi ön plana çıkınca şahsımı arayıp Hasan, Ali Seçer başkanı Ak Partiye yönlendirelim biz Mehmet Öntürk’ten alacağımızı alırız işimize bakarız demiş midir dememiş midir?
2. Soru: Adaylar net belli olduktan sonra Ali Seçer başkana, Ali abi biz bu ittifakı genel merkeze rağmen bozalım. Gerekirse ben aday olurum. Elbette kazanamam ama 20 bin oy alır Lütfü’ye kaybettiririm masraflarımızı da İbrahim Güler’e yıkarız demiş midir dememiş midir? “ ifadelerini kullandı.
Öztürk’ün açıklamalarına İYİ Parti’den ne tür bir açıklama yapılacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.