Öztürk: Buna izin vermeyiz « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 10:34

Öztürk: Buna izin vermeyiz

Deva Partisi Antakya Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Mreal Akşener ile ilgili ifadelerine yönelik bir açıklama yaptı.

reklam
Öztürk: Buna izin vermeyiz
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2021 - 14:17

500 views

Öztürk: Buna izin vermeyiz

Deva Partisi Antakya Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili ifadelerine yönelik bir açıklama yaptı. Öztürk, açıklamaların cinsiyetçi bir üslupla yapıldığını belirterek, “Biz İYİ Partililer olarak sizden farklı düşünenlere meydanları dar edemezsiniz. Buna izin vermeyiz” dedi.

reklam

Öztürk, açıklamasında, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan dün çok zehirli bir açıklama yaptı. Açıklaması şöyleydi; “Bay Meral, Rize’de başına gelenler, bunlar daha başlangıç. Daha dur bakalım neler olacak neler” dedi. İnanılmaz cinsiyetçi ve provokasyon dolu bir cümleydi. Şahsen içim ürperdi irkildim bir anda. Bende DEVA Partisi çatısı altında siyaset yapan bir kardeşiniz olarak diyorum ki; Siyasi düşüncelerinden dolayı hiçbir parti lideri ya da partili bir arkadaş toplum içerisinde hedef gösterilemez. Hepimiz birbirimizden farklı düşünebiliriz. Eğer ki tek derdimiz memleketse daha kucaklayıcı ve birleştirici olmalıyız. Hasan Öztürk olarak bir seçim gezisinde Genel Başkanım Sn. Ali Babacan için uygulayacağım özveriyi Sn. Meral Akşener içinde Sn. Temel Karamollaoğlu içinde Sn. Kemal Kılıçdaroğlu içinde hatta ve hatta Sn. Recep Tayyip Erdoğan içinde uygularım. Çünkü bizler sadece siyasi rakibiz asla ve asla düşman değiliz. Farklılıklarımız bu ülkenin zenginliğidir. Hiçbir siyasi görüşü farklı sizler gibi düşünmeyene meydanları dar edemezsiniz. Bizler buna izin vermeyiz” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.