ÖZEL SAMANDAĞ DENİZ HASTANESİ 3. YILINI KUTLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 21:40

ÖZEL SAMANDAĞ DENİZ HASTANESİ 3. YILINI KUTLADI

Özel Samandağ Deniz Hastanesi 3. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Özel Samandağ Deniz Hastanesi Truva Life Otel’de düzenlenen gecede 3. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

reklam
ÖZEL SAMANDAĞ DENİZ HASTANESİ 3. YILINI KUTLADI
Son Güncelleme :

12 Ocak 2022 - 16:01

358 views

ÖZEL SAMANDAĞ DENİZ HASTANESİ 3. YILINI KUTLADI

Özel Samandağ Deniz Hastanesi 3. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Özel Samandağ Deniz Hastanesi Truva Life Otel’de düzenlenen gecede 3. Kuruluş yıldönümünü kutladı.


Müzik eşliğinde düzenlenen kutlama etkinliğinde hastanenin Başhekimi Dr. Murat Şefikoğulları, yönetim kurulu üyeleri, doktorlar, hastane personeli ve davetliler katılım gösterdi.


Etkinlikte yerel sanatçılar Metin-Hakan Gümüş, Semir Ray, Semir Yalçın seslendirdikleri şarkılarla geceye damgayı vurdular.
Özel Samandağ Deniz Hastanesi yönetim kurulu başkanı Başhekim Dr. Murat Şefikoğulları gerçekleştirdiği konuşmada destek veren herkese teşekkür etti.

“ÖZGÜVENİNİZ OLMALI, DÜRÜST OLMALISINIZ”
Şefikoğulları açıklamasında şu ifadelere yer verdi:” Buraya 2013 de Mithat Abacı’nın;”Murat oğlum mecburi hizmetini bitirdin Samandağ’ın Samandağlılarla ilgilenecek çocuk hastalıkları ile ilgilenecek bir çocuk hastalıkları uzmanına ihtiyacımız var.” dediği anda hiçbir şey sormadan bir vefa borcu için geldim.
Avrupa’daki aşıdan tutun, Finlandiya’daki Kimya mühendisi arkadaşlarımıza kadar bunların yayımlarını görüyorsunuz bu yakın süre içerisinde ilçemizin nasıl bilim insanları yetiştirdiğine hepimiz şahit olduk.
Samandağ’ın bu yatırım eksikliği içerisinde yatırım eksikliğini gören Defne ve Akademi Hastanesi’nin başlattığı bu sağlık yatırımının, bizlere de inanan siz sağlık emekçilerinin huzurunda teşekkür ediyoruz.
Artık evet 3 yaşındayız, siz 3 yaşı gördünüz belki işe başlarken ama şuan bu çocuğun 8 yaşında olduğunu ve yürüyen, koşan yürüdüğü zaman düşmeyen ve bundan sonra büyük hedefleri olan bir çocuk göreceksiniz inşallah. Özellikle son 2 yıldır pandemi süreci içerisinde sağlık yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bundan 4 yıl önce sağlıkta her şey bitti sağlık battı doktor olunmaz, hemşire olunmaz insanlarımız gençlerimiz bu kaos içine düştüler ama tekrar göründüğü gibi sağlık yatırımının tekrar bir trend olduğunu hepimiz görüyoruz. Bütün yatırımlar böyledir. Burada önemli olan ne gerçekten özgüveniniz olacak, dürüst olacaksınız, özverili olacaksınız bütün yatırımcılara bütün yatırım birimlerine de inandıracaksınız yapacağınız yatırımı yapacağınız girişimi ve halka da bunu inandıracaksınız.
Sabırlı olacaksınız bunları yaptığınız zaman inanın sürenin bir önemi yok süre çabuk geçiyor ve bu sürede tekrar artık sıkıntıların bittiği ve bu sürede 250 aileye istihdam sağladığınızı görüyorsunuz. Yaptıklarımız ortada sizlerin ne kadar emek verdiği ortada gözlerinizdeki heyecanı görebiliyorum sizler olmasaydınız sağlık yatırımcıları ve sağlık çalışanları için söylüyorum biz burada olamazdık iyi ki varsınız her zaman daim kalım ve inanıyorum ki hep beraber daha güzel yerlere geleceğiz, büyüyeceğiz ben buna yürekten inanıyorum herkese çok teşekkür ediyorum.”

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.