ÖZEL BOĞAZİÇİ KOLEJİ’NDEN ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 02:08

ÖZEL BOĞAZİÇİ KOLEJİ’NDEN ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

reklam
ÖZEL BOĞAZİÇİ KOLEJİ’NDEN ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2019 - 15:55

345 views

ÖZEL BOĞAZİÇİ KOLEJİ’NDEN ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

Hatay’ın en saygın eğitim kurumlarından olan Özel Boğaziçi Koleji’nde öğrencilere sınav kaygısıyla baş etme yolları anlatıldı.

Psikolog Mehmet Oral tarafından kolejin salonunda verilen seminere kolej öğrencileri ve yönetim kadrosunun yanı sıra öğretmenler katıldı. Oral, sınavlar hakkında kısaca bilgi verdikten sonra sınav kaygısını tanımladı. Öğrencilere sınav stresi ve sınav kaygısıyla baş etme yöntemlerinin anlatıldığı seminerde Oral, sınav kaygısının geçici olduğunu ifade ederek, aslında sınavın değil gelecekte ne yapacağının insanda kaygı yarattığını söyledi.

Oral, seminerde öğrencilerin girecekleri sınavlarda rahat olmaları gerektiğini belirtirken seminer sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Seminer günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. (Haber /Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.