ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN ÇOCUKLARDA SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:58

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN ÇOCUKLARDA SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ

reklam
ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN ÇOCUKLARDA SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ
Son Güncelleme :

21 Mart 2018 - 20:24

461 views

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN ÇOCUKLARDA SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ

Antakya’da sağlık alanında farkındalık yaratan sağlık kurumlarının önde gelen hastanelerinden biri olan ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ yaptığı etkinlikler ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde birçok farklı etkinliğe imza atan Özel Antakya Akademi Hastanesi bu günde Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Gökhan İmseytoğlu tarafından, Antakya Haydar Mursaloğlu İlkokulu, okul aile birliği yönetim kurulu ve okul öğrencilerine ‘’Çocuklarda Sağlıklı Yaşam’’ konulu seminer verildi.

Seminer de çocuklara dengeli beslenme, hijyen eğitimi, kişisel temizlik ve sağlıklı beslenme konularında bilgiler verirdi.

Seminer soru ve cevap şeklinde devam edildi.

Seminerin sonunda Özel Antakya Akademi Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Gökhan İmseytoğlu’na katkılarından dolayı Antakya Haydar Mursaloğlu İlkokulu Müdürü İbrahim Bolatan tarafında plaket ve çiçek takdim edildi.  (Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.