ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ VE HATBORU AİLESİ KANSERDEN KORUNMA SEMİNERİNDE BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:44

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ VE HATBORU AİLESİ KANSERDEN KORUNMA SEMİNERİNDE BULUŞTU

reklam
ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ VE HATBORU AİLESİ KANSERDEN KORUNMA SEMİNERİNDE BULUŞTU
Son Güncelleme :

18 Ocak 2018 - 20:12

412 views

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ VE HATBORU AİLESİ KANSERDEN KORUNMA SEMİNERİNDE BULUŞTU

Özel Antakya Akademi Hastanesi, Hatboru yönetimi, idarecileri ve çalışanlarına Kanserden korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık seminerini, Hatboru toplantı salonunda düzenledi.

Kanserden Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık seminerine,Dahiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözeli’n başkanlığında, Akademi Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Op.Dr. Mehmet Kılıçlar, Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op.Dr. Muhammed Gali, Üroloji Uzmanı Op.Dr Hamit Harbelioğlu ,Fizyoterapist Sevgi Uçum ve Diyetisyen Simge Öksüz ve Basın ve Halkla İlişkiler  Müdiresi Arzu Boyacıoğlu katıldı.

Dâhiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözel tarafından Hatboru yönetimi, idarecileri ve çalışanlarına, Kanserden Korunma ve Sağlıklı Yaşam konulu farkındalık sunumu yapıldı.

Özel Antakya Akademi Hastanesi Dâhiliye Uzmanı Dr. Sedat Gözel yaptığı sunumda, kansersiz yaşamın nasıl olabileceğini öğrenmenin önemini, doğru beslenme, sağlıklı yaşam ve düzenli spor ile kanserin önlenebileceğini vurguladı.

Seminer soru cevap şeklinde devam etti.

Hatboru Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, Sağlıklı Yaşam Seminerinde sunumları ve verdikleri bilgilerle ”Sizin Hala Vaktiniz Var!” diyerek farkındalık yarattıkları için Özel Antakya Akademi Hastanesi yetkililerine teşekkür etti.

Özel Antakya Akademi Hastanesi doktorları ve yetkilileri de, kendilerini, güler yüzle karşılayan ve misafir eden Hatboru yönetimi, idarecileri ve çalışanlarına teşekkür ederiz dediler.

Seminerin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.