Öğrencilerden temizlik seferberliği « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 09:21

Öğrencilerden temizlik seferberliği

reklam
Öğrencilerden temizlik seferberliği
Son Güncelleme :

15 Nisan 2019 - 11:48

258 views

Öğrencilerden temizlik seferberliği

Antakya Yüksel Kemal Behzetoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri örnek bir çalışma göstererek,Atatürk anıtı  ve çevresinde toplu temizlik seferberliği gerçekleştirdi.

Okulu Müdürü Gültekin Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre, Antakya Yüksel Kemal Behzetoğlu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından, Cumhurbaşkanlığının “Sıfır atık Projesi” toplamında çevre temizliği bilinci oluşturmak amacıyla 10Nisan Çarşamba günü güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenlediğini belirtti.

Antakya Yüksel Kemal Behzetoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin okul bahçesinden başlayarak üç ayrı güzergah kullanarak, Çekmece Gündüz caddesi, Esentepe ve Esenlik Cumhuriyet caddesi, Esentepe ve Esenlik Adnan Menderes caddesi olmak üzere yolda gördükleri çöpleri toplayarak çevre temizliği yaptıklarını kaydeden Okul Müdürü Gültekin Yılmaz, “Mahalle halkından, caddelerdeki vatandaşlardan çok sayıda olumlu tepkiler alan öğrencilerimize, alkışlarla araba kornaları ile yada bizzat teşekkür ederek destek verdiler” dedi.

Okul Müdürü Gültekin Yılmaz, Antakya Yüksel Kemal Behzetoğlu Lisesi öğretmen ve idarecilerinin bu güzel ve anlamlı etkinliği Hatay Büyükşehir Belediyesi taş binası önünde yaptıkları  basın açıklamasıyla tamamladıklarını vurguladı.

Okul değerler ve Felsefe Kulübü öğrencileri ve öğretmenlerinin düzenlediği bu etkinliğe 150 öğrencinin Felsefe öğretmeni Metin Aksoy, Din Ahlak Bilgisi öğretmeni Zeki Baykal, Bileşim dersi Öğretmeni Ali Can Ceylan, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Memet Köleoğlu, Mehmet Uzuntaş, Ahmet Çolak, Almanca Öğretmeni Özlem Oktan ve Müdür Yardımcısı Haydar Özelkara’nın katılımıyla gerçekleştirildiğinin altını çizen Okul Müdürü Gültekin Yılmaz,  “Doğa bize ait değil, biz doğaya aitiz” bilinciyle  hareket etmek ve çocuklara bırakacakları  en güzel mirasın doğaya, çevreye duyarlılık olduğunu da açıklamasında yer verdi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.