Öğrencilerden “DÜş Gezginlerinin Bilim Dünyasına Yolculuğu” Sergisi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 09:21

Öğrencilerden “DÜş Gezginlerinin Bilim Dünyasına Yolculuğu” Sergisi

reklam
Öğrencilerden “DÜş Gezginlerinin Bilim Dünyasına Yolculuğu” Sergisi
Son Güncelleme :

03 Haziran 2016 - 8:58

243 views

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde lise öğrencileri, “Düş gezginlerinin bilim dünyasına yolculuğu” konulu sergi açtı.
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Bilim ve Sanat sergisi Atatürk Parkı’nda törenle açıldı.
Açılışta konuşan okul müdürü Ferhat Yahşi, hazırladıkları sergide bilim, sanat ve düş gezginlerinin bilim dünyasına yolculuk temasını gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirterek, “Velilerimizce bizlere emanet edilen öğrencilere bilim ve sanat dünyasının güzelliklerini tanıtmak, onların ruh dünyasından esintiler çıkarmak ve geriye baktıklarında ’bu benim eserim’ diyebileceği duygular yaşamalarını istedik” dedi.
Öğrenciler, Biyoloji Öğretmeni Hanife Çelebi ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Sinem Çimen Altıparmak’ın öncülüğünde alçı, yapıştırıcı, boya ve çeşitli materyaller kullanarak hazırladıkları el emeği göz nuru çalışmaları hakkında sergiyi ziyaret edenlere bilgi verdi.
Serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Özel ve davetliler katıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.