“Muhteşem bir konsere imza atıldı” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:54

“Muhteşem bir konsere imza atıldı”

Hatay İl Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu muhteşem bir konsere imza attı.

reklam
“Muhteşem bir konsere imza atıldı”
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2022 - 10:57

217 views

“Muhteşem bir konsere imza atıldı”

Hatay İl Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu muhteşem bir konsere imza attı.

TSM Korosu şefi Nazife Tatlı Domnik’in idaresinde çalışmalarına devam eden koro elemanları Erzin ilçesinde halka açık ücretsiz bir konser verdi.
Erzin Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Koro’nun geçmiş dönem şefi Alaattin Bahar ve çok sayıda sanat sever Erzin halkı izledi – dinledi.

Aylar süren çalışma sonrasında Şef Nazife Tatlı Domnik idaresinde ilk konserini veren TSM Korosu, solistleri, koro elemanları ve saz ekibi gösterdikleri güçlü performans ile izleyenlerden tam not aldı.
Şef Nazife Tatlı Domnik’in de güçlü ses ve yorumu ile seslendirdiği bir şarkının yanı sıra koro elemanları ve solistler sanat müziğinin sevilen ve dillerden düşmeyen en güzel şarkılarından hazırladıkları repertuar ile sanatseverlere harika bir konser sundular.

Amatör bir ruh ile çalışan ve profesyonel bir iş ortaya koyan Tsm Korosu, üstat Yasin Bal’ın sunumu ile halka açık olarak gerçekleşen konserde büyük beğeni topladı ve konser sonunda dakikalarca alkışlandı.
Tsm Korosu şefi Nazife Tatlı Domnik, Şef olarak verdiği bu ilk konserde büyük bir heyecanla Erzin halkının karşısına çıktıklarını dile getirerek, kendilerini yalnız bırakmayan ve şarkılara eşlik eden herkese teşekkür etti.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’da yaptığı konuşmada, Erzin’de bu muhteşem konseri gerçekleştiren Şef Nazife Tatlı Domnik ve ekibine teşekkür ederek, “Söylediğiniz güzel şarkılar ile kalbimizin pasını sildiniz. Sanata ve sanatçıya değer veren bir kişi olarak burda bulunmam gerektiğine inandım ve sizleri dinlemekten büyük mutluluk duydum. Sanatı seven halkımız ile birlikte sizleri keyifle dinledik, yine bekliyoruz” dedi.
Konser sonunda başarılı Şef Nazife Tatlı Domnik ‘e çiçek buketleri takdim edildi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.