MİLLİ İRADE DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:17

MİLLİ İRADE DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR

reklam
MİLLİ İRADE DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2016 - 18:06

151 views

MİLLİ İRADE DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR

Antakya’da demokrasi nöbetleri 6. gecesinde Antakya Belediye Parkında (DSİ) yoğun bir katılımla sürdürüldü.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci’ye AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, AK Parti Defne İlçe Başkanı Atilla Önal, belediye meclis üyeleri ve binlerce vatandaş eşlik etti.

Demokrasi Nöbeti (4)_1274x960 Demokrasi Nöbeti (5)_1280x886

Başkan Kimyeci, 15 Temmuz tarihinden bu yana ülke genelinde devam eden Demokrasi Nöbetlerinin devam ettiğini, kendilerinin de sonuna kadar destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Antakya Belediyesi mobil sahne ile demokrasi nöbetinde olan vatandaşlara hitap eden Başkan Kimyeci; “Milli iradeye tüm Türkiye olarak destek verdiğimiz bu güzel günlerde bizlere eşlik ederek Demokrasi Nöbeti’ne katılım gösterdiğiniz için tüm Antakya halkına teşekkür ederim. Ülke olarak tuttuğumuz demokrasi nöbetinde tüm vatandaşlarımızın heyecanı, gücü ve birlikteliğinden gurur duyuyorum. Bu birliktelik Türkiye’yi ayakta tutan, düşmanlarımıza karşı güçlü bir şekilde durmamızı sağlayan demokrasi birlikteliğidir. Yaşadığımız bu zor günlerde her zamankinden daha fazla kardeşçe, güçlü bir şekilde bir arada durmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin bu güçlü duruşu devam ettikçe hiçbir güç milli iradenin önüne geçemez. Demokrasi nöbetini siz değerli vatandaşlarımızla birlikte meydanlarda sürdüreceğiz.” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.