METİN TAŞÇI, MHP ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 09:27

METİN TAŞÇI, MHP ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Teşkilat Başkanlığına Metin Taşçı seçildi.

reklam
METİN TAŞÇI, MHP ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ
Son Güncelleme :

12 Eylül 2023 - 9:06

430 views

METİN TAŞÇI, MHP ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Teşkilat Başkanlığına Metin Taşçı seçildi.

Antakya TOKİ Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleşen kongrede konuşan eski başkan Mehmet Kanlı, Antakya Belediyesi Başkanlığı aday adaylığı için görevinden ayrıldığını söyledi.

Yeni başkan Metin Taşçı ve yönetimini tebrik eden Kanlı, partinin her zaman neferi olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Daha önce Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı görevini yapan Metin Taşçı, ilk defa siyasete atılarak parti Antakya ilçe başkanlığına seçildi.

Şahsını ve yönetimini destekleyen herkese teşekkür eden Taşçı, “Antakya öyle bir yurt ki, Antakyalı olmayanların dahi uğruna can verirken gözünü kırpmayacağı bir yurt. Tıpkı bizlerin Karabağ, Kerkük, Kıbrıs için gözümüzü kırkmayacağımız gibi Türk dünyasının en özel yurtlarından biridir Antakya. Bizler belki atalarımız gibi yeniden toprakları fethetmeyeceğiz, belki de kutlu emir gelecek yeniden bir fethe kollarımızı sıvayacağız bilemeyeceğiz ama şunu iyi biliyoruz; bu münbiç topraktan 2 kat verim alsak, 2 kat toprak fethetmiş, 10 kat verim alsak, 10 kat toprak fethetmiş olacağımızı iyi biliyoruz. Atalarımızdan aldığımız ilhamla aynı iradeyle Antakya’mızı yüzyılın felaketinin elinden alacak, tekrar eski görkemli günlerine kavuşturacağız, bu hasletle teşkilatımızı oluşturup huzurlarınıza aday olarak çıktık. Nereden geldiğini bilen, nereye doğru yönünü çevirmesi gerektiğini hesap eden, milliyetçi hareketin fikir dünyasını sahaya yansıtacak olan kadroyla karşınızdayız. Bu inancımız Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle her bir mahallemizde vücut bulacak ve önümüzdeki yerel seçimlerde muhakkak surette kendini gösterecektir.” dedi.

Partinin her bir ferdine teşekkür eden Taşçı, “Görevi devreden başkanımız Mehmet Kanlı’ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Memleketimizin bize, bizlerin de birliğe ihtiyacı var. Bu samimi birlikteliği tesis edecek, birliğimizi pekiştirecek organizasyonlarda yorulmak dileğiyle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ise eski başkan Mehmet Kanlı’ya teşekkür ederken, yeni başkan Metin Taşçı’yı da tebrik etti.

Programa Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, Belen Belediyesi Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediyesi Başkanı Mehmet Deli, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, MHP il ve ilçe teşkilat başkanları, parti üyeleri, Ülkü Ocakları il ve ilçe başkanları katılım gösterdi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.