MESUTCAN CİLLİ BAŞARILI OPERASYONLARA İMZA ATIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:48

MESUTCAN CİLLİ BAŞARILI OPERASYONLARA İMZA ATIYOR

reklam
MESUTCAN CİLLİ BAŞARILI OPERASYONLARA İMZA ATIYOR
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2019 - 13:04

656 views

MESUTCAN CİLLİ BAŞARILI OPERASYONLARA İMZA ATIYOR

2012 yılında hekimliğe başlayan Protetik (Protez) Diş Tedavisi uzmanı İlçemizin tanınmış mimarlarından Sadullah Cilli’nin oğlu Dt.  Mesutcan Cilli 4 yıl boyunca Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma Hastanesinde çalıştıktan sonra geçen yıl açılışı gerçekleşen özel muayenesinden hizmet vermeye devam ediyor.

HATAY’IN İLK PROTETİK DİŞ TEDAVİ UZMANI

Hatay’da kendi özel muayenesini açan ilk protetik  diş tedavisi uzamanı  olarak dikkat çeken Dr. Cilli başarılı Operasyonlara  imza atıyor.

Samandağ kökenli, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Mesutcan Cilli, Antakya Saray Caddesi üst kısmında, Nursel Eczanesi üzerindeki 1.katta hizmet vermeye devam ediyor.

Protetik (Protez) Diş Tedavisi ile ilgili ve hedeflerini açıklayan Uzman Dr. Dt. Hekimi Mesutcan Cilli  “Hedefim güler yüzlü sevecen anlayışıyla disiplinli kalite hizmet politikasıyla gelişen teknolojiyi takip ederek gelecek hastalara en iyi en kaliteli tedavi hizmetini verebilmek yegane amacıdır. Başka bir Hedefim ise bu amaç doğrultusunda büyümek ve hizmet ağımızı genişletmektir. Kliniğimizde her türlü diş implant ve estetik diş hekimliği tedavileri yapılmaktadır ”dedi (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.