MERKEZ MARKETLERDEN ANLAMLI 15 TEMMUZ DURUŞU! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:29

MERKEZ MARKETLERDEN ANLAMLI 15 TEMMUZ DURUŞU!

reklam
MERKEZ MARKETLERDEN ANLAMLI 15 TEMMUZ DURUŞU!
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2017 - 14:08

220 views

MERKEZ MARKETLERDEN 15 TEMMUZ DURUŞU!

Hatay’ın ünlü market zinciri olan Hatay Merkez Marketler Zinciri, 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin yıldönümünde anlamlı bir duruş sergiledi. 15 Temmuz gecesi, Türk milletinin vatan aşkı ile kurtarılan Türkiye Cumhuriyeti Özgürlüğü’ne, siyasi bir görüş olmaksızın halk iradesini resmeden Merkez Marketler Zinciri, 15 Temmuz’da tanka tüfeğe kafa tutan Türk İnsanını, özel iş kıyafetleri bastırdı. Ön tarafında darbe gününe ait karelerin yer aldığı fotoğraflara yer veren Merkez Marketler Zinciri, 15 Temmuz Hain Darbe girişimini unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını göstermiş oldu. 17 Temmuz Pazartesi Akşamı’na kadar giyilecek olan kıyafetler, Merkez Marketler Zinciri’nden alışveriş yapan vatandaşların olumlu tepkisine yol açarken, müşteriler, Merkez Marketler Zinciri’nin onurlu duruşlarından dolayı tebrik etmeyi ihmal etmedi.

BULANIK: VATAN SEVDALISIYIZ!
Bulanık Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bulanık 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin yıldönümüne istinaden verdiği demeçte amaçlarının, 15 Temmuz’u unutmadığımızı ve hiçbir zaman unutmayacağımızı göstermek, olduğunu söyledi. Başkan Mehmet Bulanık; ” Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin dünyaya kafa tutabilecek, yürekli ve mert insanlarıyız. Biz vatan sevdalısıyız. Bizleri yıkmaya kimsenin gücü yetmez, bunu 15 Temmuz’da gösterdik. Yine olsa yine gösteririz.” dedi. Sözlerine devam eden Başkan Mehmet Bulanık; ” Yaşanan hain darbe girişiminin ardından çok sayıda şehidimiz oldu. Günlerce uyumadık. 80 Milyon omuz omuza vatanı kurtardık, ve yine gösterdik düşmanlarımıza Türkiye’de kahramanların bitmeyeceğini! Biz nice Ömer Halisler, Fethi Sekinler yetiştirdik, ve yetiştirmeye devam edeceğiz. Biz Türkiye’yiz, bizde söz konusu vatansa’ Hepimiz bir cengavere, asil bir Türk komandosuna’ dönüşürüz.” ifadelerine yer verdi. (Mehmet BAYRAK)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.