Memleket, Samandağ’da Miçooğulları’na emanet « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 11:46

Memleket, Samandağ’da Miçooğulları’na emanet

reklam
Memleket, Samandağ’da Miçooğulları’na emanet
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2021 - 9:06

307 views

Memleket, Samandağ’da Miçooğulları’na emanet

Genel Başkanlığı’nı Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi’nin Samandağ 1. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına Reşit Miçooğulları seçildi. Kurucu Başkanlığı2nı Ufuk Can’ın yaptığı ilçe başkanlığında gerçekleşen kongrede divan başkanlığını Memleket Partisi Hatay İl Sekreteri Mehmet Ali Demirel yaptı. Hatay’daki son ilçe kongresi olan Samandağ’da da kongrelerin tamamlanmasıyla Memleket Partisi Hatay’da yapılanmasını hızlandırdı.

REKLAM

DEMİREL: MAVİ HAREKET’İN HER BİR FERDİNE SELAM OLSUN

Kongrenin ardından bir tebrik mesajı yayınlayan Memleket Partisi Hatay İl Sekreteri Mehmet Ali Demirel, “Bugün Divan başkanlığını yaptığım Memleket Partisi Samandağ 1. Olağan ilçe kongremizi tamamladık. Görevini devreden kurucu ilçe başkanı Ufuk Can ve yeni ilçe başkanımız Reşit Miçooğulları’nı tebrik ederim. İlçe kongrelerimizi bu gün itibariyle tamamladık, bu vesileyle Defne’de Salahattin Nurlu, Antakya’da Abdulhay Denizli, İskenderun’da Feridun Buran, Erzin’de Tahir Özgür, Kırıkhan’da Mustafa Bayır, Hassa’da Mehmet Karaca, Payas’ta Melek Akturk, Dörtyol’da Serkan Ergüler ilçe başkanlarımı da ayrı ayrı tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim. Sırada Hüseyin Atakaşgöz önderliğinde İl Kongremiz ve Ankara’da gerçekleşecek olan Büyük Kurultayımız var. Memleket Partimiz Türkiye’nin dört bir yanından kurucu yöneticilerin emekleriyle büyüyor, gelişiyor ve dertlere derman olmak için gün sayıyor. Bu zorlu yolda yürüyen Mavi hareketin her bir ferdine selam olsun. Kongrelerimiz Hatay’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

CAN: İLÇEMİZE, İLİMİZE VE PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

Memleket Partisi Kurucu İlçe Başkanı olan ve görevini devreden Ufuk Can da yayınladığı mesajda, “Değerli Memleket Partisi Samandağ üyeleri ve yöneticileri; Bugün ilçe kongremizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.Öncelikle göreve gelmiş bulunduğum 2 aylık süreçte şahsıma ve gece demeden, gündüz demeden çaba sarf eden, memleket partisi kadroları olarak kendi kaderinizi milletimizin kaderiyle bir gören tüm yoldaşlarıma en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Partimizin kuruluş aşamasında ifade ettiğim gibi gerek TBMM bünyesindeki görevim gerekse Memleket Partisi İl Başkan Danışmanlığı görevim nedeniyle aday olmayacağımı siz değerli yöneticilerim ve üyelerimize ifade etmiştim. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve çizgisinde, Kuvayı Milliye ruhumuzla çıktığımız bu yolda kongremizde aday gösterdiğimiz ve oy birliğiyle seçtiğimiz değerli Eğitimci Reşit Miçooğulları ve yeni yönetime seçilen tüm yoldaşlarıma başarılar diliyorum. Dün ifade ettiğim gibi bugünde aslolan bulundukları makamlardan güç alanlar değil bulunduğu makamlara güç katan şiarından hareketle Yeni seçilen Samandağ ilçe Baskanımız ve değerli yöneticilerimizin her daim memleketimiz ve sevdamız Samandağ için yanlarında olacağıma huzurlarınızda bir kez daha söz veriyorum” dedi.

Haber: Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.