MEMLEKET PARTİSİ 1. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINI YAPTI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 03:53

MEMLEKET PARTİSİ 1. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINI YAPTI

Memleket Partisi Ankara’da bulunan Crowne Plaza Hotel’de yaptığı 1.olağanüstü kurultayı saat 11:00 de başladı, saat 17:00 ye kadar sürdü.

reklam
MEMLEKET PARTİSİ 1. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINI YAPTI
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2022 - 10:20

312 views

Memleket Partisi Ankara’da bulunan Crowne Plaza Hotel’de yaptığı 1.olağanüstü kurultayı saat 11:00 de başladı, saat 17:00 ye kadar sürdü.

Saygı duruşu yapılması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasını müteakiben Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce konuşma yaptı. Konuşmada ana başlıkları ile şunları söyledi.

Yoksul bir ülke olduk.Hayat pahalılığı halkın belini büktü. Bunların nedeni Erdoğan’dır.

15 Temmuz’a destek verdiğini söyedikleri Katar’a tavizler, kazançlar verilmiştir. Millete sürtük diyen Erdoğan 3-5 dolar için Katar’a sürünmüştür.

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük faizcisi Erdoğan’dır.Bu  dönemde birçok sektör küçülürken bankacılık sektörü %34 büyümüştür.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

İşler iyi giderse Erdoğan, kötü giderse dış güçler yapıyor. Alparslan’ın döneminde, Fatih’te, Atatürk döneminde, Demirel’de, Ecevit’te, Özal döneminde dış güçler yokmuydu? Sadece Erdoğan da mı var? Algı oluşturuluyor. Eğer dünya lideriysen dış güçlere teslim olma.Öyleyse lider değilsin.

Biz memleket partisi olarak iktidar ve muhalefete her ikisinede yol gösteririz.Biz Erdoğan’a yargıdan elini çek. Merkez Bankası’na müdahale etme.Kamu kurumları ehil adamlarla yönetilsin diyoruz. Merkez Bankası’na müdahale edilmezse enflasyon düşer.

Tarım cahil adamın işi değil, ehli adamın işidir. Tahıl, civciv, mercimek vb.ithal.

Şeker Fabrikalarını sattılar. Şeker Fabrikası belli amaç için kuruldu.Cumhuriyet’in ilk yıllarında çocuklar ishalden ölüyorlarlardı. Şeker fabrikalarının kurulmasıyla çocuklara şeker verildi, ishal şeker fabrikalarıyla önlendi.Fabrikaların içinde kültür vardı.Sinema salonu vb.vardı, bunların hepsini yok ettiler.

Reklam

Memleket Partisi’nin Gıda ile, tarım ile ilgili çözüm önerisi var.Önerilerimizi sunmak için 19 partiden randevu istedik.Randevu verenlere önerilerimizi anlattık. Gereksiz adamlar Devlet Bahçeli’yle niye görüştünüz dediler. Biz memleketin taşını, toprağını konuşuyoruz.Memleketin geleceğini konuşuyoruz.

15 Temmuz’u yeni geçtik. Meclisi bombaladılar.TBMM’de komisyon yazdı.Genel kurulda görüşülmedi. Kendi komisyonun yazdığını genel kurulda görüşülmeyen ilk defa bir meclis var .

Fetö gitti, başka tarikatlar ortaya çıkıyor. Bir daha beni kandırdılar diyecekler.

HSYK vardı, şimdi HSK var.Yükseğini kaldırdılar.Çünkü benden büyük yok düşüncesindeler.

Medya %85 iktidarın, %15 muhalefetin elinde.TRT hepimizden vergi alıyor.TRT bizi kaç defa ekranda gösterdi.Vergilerimiz haram olsun mu diye kurultaya katılanlara hitap etti.Kurultaya katılanlar hep bir ağızdan 3 defa haram olsun dediler.Osman Öcalan TRT’ye çıkıyor, sayın Öcalan diyen Halk TV ye çıkıyor, Muharrem İnce çıkamıyor.

Memleket Partisi ilkeli siyasetten yana. Kuran kurslarında, yurtlarda tecavüze uğrayanlar var. Muhalefet sesini yükseltmiyor.

Diyanet Başkanı’na 30 Ağustos’ta, 29 Ekim’de Atatürk’e Fatiha okumasını ögreteceğim.Yolsuzluklara sesini çıkarmıyorlar.Atatürk’e hakaret ediyorlar.Bunların Atatürk’le işleri var.

Cehaletin bilgiye, kibirin bilime üstün olduğu ilk defa oluyor.

Ülkenin sığınmacı sorunu var. Onlar iş yapıyor, 15 Temmuz’u onlar önledi,yağmuru onlar yağdırıyor dediler.Biz  sığınmacıları göndereceğiz.

Dolari veren vatandaş oluyor. Başka ülkelerde vatandaş olabilmek için 5 yıl ülkede kalma,şurada oturacaksın,şu şartları sağlayacaksın vb.gibi ağır şartlar konuyor.Yani vatandaş olmak zor. Biz bunları değistireceğiz.

Biz 45 gün içinde cem evlerini ibadet kurumu yapacağız.Bir yerin ibadet kurumu olmasına devlet karar vermez.İnanç grubu karar verir.

Coranada herşey serbest müzik yasak.Bu vatandaşın yaşam hakkına  müdahaledir.

Eğitimde kafaları karışık.Eğitimi tarikata,cemaate bırakmayacağız.

Terörü lanetliyoruz. Türk ,Kürt diye  konuşulmasının olmadığı yer Memleket  Partisi. Bu beni mutlu ediyor.

Bize operasyon çektiler. Dimdik  ayaktayiz.

Biz gençlerle teknolojiyi, robotları konuşacağız.Biz geleceğiz. Biz Atatürk’ün izindeyiz.

Yaşasın Atatürk, yaşasın  Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın demokrasi dedi ve hepinize teşekkür ederim diyerek konuşma son buldu.

Daha  sonra  tüzük görüşmelerine geçildi.Son olarak ta eksik olan parti meclis üyeliği için  seçim yapıldı. (Haber/Fotoğraf: Necdet CÖMERT UHA ANKARA)

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.