Mehmet NUR: ’’Bu Memleket Seni Asla Unutmaz’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 22:15

Mehmet NUR: ’’Bu Memleket Seni Asla Unutmaz’’

reklam
Mehmet NUR: ’’Bu Memleket Seni Asla Unutmaz’’
Son Güncelleme :

18 Şubat 2019 - 23:57

248 views

Mehmet NUR: ’’Bu Memleket Seni Asla Unutmaz’’

Makamında intihar ederek, yaşamına son veren, asayiş şube müdürü Mustafa Ateş’in, polisin koruyucu ve kollayıcı yüzü olduğunu belirten Mehmet NUR; Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ateş’in ne kadar sevildiğini gözler önüne sermektedir.

Mehmet Nur’un, Hatay Asayiş şube müdürü Mustafa Ateş için kaleme aldığı yazısı şöyle:

‘’Sevgi dolu ve babacan yaklaşımları sayesinde; Polislere olan sevginin bir kat daha artmasını sağlayarak, polis sadece işlenmiş suçlarla ilgilenilir şeklindeki klasik polislik anlayışına farklı bir vizyon ve geniş bir perspektif kazandırmıştı.’’

Mehmet Nur ayrıca; ‘’İlgiye muhtaç çocuklarımız üzerinde hissettirmiş olduğu sevgi, şefkat ve sahiplenme duygusu sayesinde, devlete karşı saygı, güven ve sadakat hissi oluşturarak, toplum gözünde polis imajını iyileştirmiş ve Türk Polisi’nin” kaçılan değil; sığınılan, kovalayan değil; kucak açan, korkulan değil; güvenilen olduğunu en iyi bir şekilde göstererek, halkına hizmet etmeyi kendine görev edinmişti.

Polisin koruyucu ve kollayıcı yüzü olan değerli müdürümüz Mustafa Ateş’in aramızdan ayrılmış olmasının üzüntüsü içerisindeyim.

Mekanın cennet olsun, Yüreği Temiz İnsan, Seni Unutmayacağız” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.