Mehmet KORMAN: ‘’VAKİT İYİ’LERİN VE CESURLARIN VAKTİDİR’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 11:03

reklam

Mehmet KORMAN: ‘’VAKİT İYİ’LERİN VE CESURLARIN VAKTİDİR’’

Mehmet KORMAN: ‘’VAKİT İYİ’LERİN VE CESURLARIN VAKTİDİR’’
Son Güncelleme :

05 Haziran 2018 - 8:09

288 views

Mehmet KORMAN: ‘’VAKİT İYİ’LERİN VE CESURLARIN VAKTİDİR’’

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet KORMAN Seçim çalışmalarına durmadan tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Turfanda, Çatbaşı, Sinanlı, Toygarlı, Dikmece ve Karaali Mahalleleri ziyaret eden İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet KORMAN, İYİ Parti Yayladağı İlçe Başkanı Hurşit AKSU ve yönetim kurulu üyeleri, Defne İlçe Başkanı Togay ÖZDEMİR ve yönetim kurulu üyeleri, buralarda büyük coşkuyla karşılandılar.

Buralarda yaptığı konuşmada İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet KORMAN şunları söyledi: ‘’ AKP’nin yeni sloganı ‘’ VAKİT TÜRKİYE VAKTİ ‘’ her yerde görüyorsunuz, ‘’ VAKİT HATAY VAKTİ’’. Doğrudur bunun altına ben imzamı atarım, çünkü iktidara geldiklerinde önce vakit Fetö vaktiydi, onunla beraber yürüdüler, önce vakit PKK ve açılım vaktiydi, onunla beraber yürüdüler, önce vakit Atatürkçü subayları tasfiye etme vaktiydi onu sağladılar, önce vakit öğretmeni, kadını çiftçiyi öldürme vaktiydi onu sağladılar, önce vakit yargıyı tasfiye vaktiydi onu sağladılar.

Parti Devleti kurmaya çalışıyorlar. 16 yıllık iktidardan sonra vakit Türkiye vakti diyorlar. Sen bir müsaade et, sen bu işi yapamıyorsun’’ diyen İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet KORMAN sözlerine şöyle devam etti: ‘’ 81 Milyon vatandaşı en az Bilal kadar sevmiyorsan bu işi yapma kardeşim. Çiftçi ürününü üretemez, satamaz oldu. Türkiye’deki bereketli ovaların 3/2’si ekilip biçilmiyor.

Parti olarak biz diyoruz ki ‘’VAKİT İYİ’LERİN VE CESURLARIN VAKTİDİR’’, şimdi vakit bizim vaktimiz, bizde diyoruz ki ‘’ YÜZÜNÜ GÜNEŞE DÖN TÜRKİYE- YÜZÜNÜ GÜNEŞE DÖN HATAY’’.

Biz İYİ Parti olarak bir ablayı bir bacıyı kılavuz seçtik.  Biz inanıyoruz ki kadının olduğu yerde Adalet vardır, sevgi vardır, merhamet vardır, eşitlik vardır. O yüzden biz kılavuz olarak bir anayı, bir ablayı seçtik, kılavuzu karga olanı siz daha iyi biliyorsunuz. Sayın genel başkanımız geçtiğimiz günlerde Ankara Arena Spor salonunda 135 sayfalık ‘’Milletle Sözleşme Manifestosunu okudu. Sözleşmeden bir metni sizlere okumak istiyorum: Çitçiye mazotu %50 indirimli vereceğiz, üniversitede okuyan öğrencilerimizin öğrenim kredisini biz ödeyeceğiz, en geç 2 yıl içerisinde mısır, pirinç,pamuk,fasulye, nohut ve buğdayı ithal eden değil ihraç eden bir Türkiye yaratacağız. İşsiz vatandaşlara iş bulana kadar 500 TL vatandaşlık maaşı vereceğiz.

Parlamenter sisteme geri dönecek, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyetin değerlerine ve Demokrasiyi yeniden tesis edeceğimiz yasaları hızlıca çıkaracağız. Modern kadın hayatını geleneklerimize uygun aile yapısını ve geleceğimiz göz bebeğimiz olan çocuklarımızı 21. Yüzyıl Türkiye’si ile geleceğe taşımak istiyoruz. İsrafın önüne geçecek, sarayı bir eğitim yuvası, bilim yuvası haline getireceğiz. Makam araçları ve gereksiz uçak kalabalığının önüne geçirip, devlette tasarruf kişisel lükslerden başlayacaktır. TRT’nin devlet televizyonu vasfını kaybettiğinden kamuya değil belli bir partiye bağlı hareket etmesinden dolayı TRT’yi özelleştireceğiz. Devlete devlet adamı ciddiyetini, liyakatı geri kazandıracağız. Ordumuzun göz bebeği GATA ve askeri liseleri geri açacağız’’ dedi. (Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.