Maison Gali Oteli hizmete başladı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 09:52

Maison Gali Oteli hizmete başladı

İşletmeciliğini Hataylı mimar Nebil Gali’nin yaptığı Maison Gali Oteli hizmet vermeye başladı.

reklam
Maison Gali Oteli hizmete başladı
Son Güncelleme :

18 Ocak 2022 - 21:16

937 views

Maison Gali Oteli hizmete başladı

İşletmeciliğini Hataylı mimar Nebil Gali’nin yaptığı Maison Gali Oteli hizmet vermeye başladı.

 

 

 

 

 

İşletmeci Nebil Gali ve otel yetkilisi Serpil Kilisli basın mensuplarına oteli tanıttı. Tanıtım programına çok sayıda basın mensubu katıldı. Programda konuşan işletmeci Nebil Gali; “Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Basının desteğiyle Antakya’da bir turizm hareketi gelişebilir ve kendini gösterebilir. Sorunlu bir dönem yaşıyoruz. Ekonominin çalkantılı bir döneminde bu yatırıma başladık.

 

 

 

 

 

 

Ancak neyse ki bu çalkantının son dönemine geldiğimiz için yatırımı tamamladık. Antakya’ya güzel bir yatırımı kazandırmış olmanın mutluluğu içindeyiz. Otelimizin bütün çalışmaları burada yapılan her şey tamamen özel olarak yapılmıştır.

 

 

 

 

 

 

Koltuğundan masasına, dolaplarından tüm resepsiyonuna kadar her şey kendi tasarımımızdır. Mimari açıdan başarılı olduğunu düşünüyorum. Takdir sizlerin ve burada ağırlayacağımız misafirlerindir. Şu anda otelimizin işletme müdürü olarak Serpil Kilisli hanımefendi ile beraber çalışıyoruz. Kendisi burada tam yetkilidir.

 

 

 

 

ANTAKYA’NIN TANITIMINA KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ
15 elemanımız var ve 18 oda kapasiteliyiz. 42 yatak kapasitemiz bulunmaktadır. Antakya’nın turizm hareketinde basının rolü çok büyük. Bu tanıtımın ana unsuru da basındır. Bu anlamda sizlere de büyük görev düşmektedir. Ben mimarım. Bu otelde de tüm mimari birikimimizi göstermiş olduk.

 

 

 

 

 

 

18 odamız var her katta 6 oda var. Oda numaralarının yanında odalara birer isim verdik. Antakya’nın hazinelerini gelen misafirlerin daha iyi incelemeleri adına isim verdik. Katlardan birinde odalara çıkan mozaiklerin adlarını verdik.

 

 

 

 

 

 

Bir kata Antakya’nın Roma döneminde dünyanın en büyük kenti olmasını sağlayan Roma İmparatorlarının isimlerini verdik. Bir katta Antakya’nın tarihinde etkili olan isimlerin adlarını verdik. Böylece de Antakya’nın tanıtımına katkımız olacak.

 

 

 

 

ANTAKYALI VATANDAŞLARA DA HİZMET VERECEĞİZ
Vatandaşlarımız yemekli etkinliklerini de otelimiz içerisinde gerçekleştirebilecek. Teras katımızın da manzarası çok güzel.

 

 

 

 

 

 

Teras katımızda Antakyalı hemşerilerimize de hizmet verebileceğiz. Bir süre sonra cafe&bar şeklinde hizmet verecek. Sadece konaklayanlara değil, Antakyalı hemşerilerimize de hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Gali, daha sonra basın mensuplarına otelin bölümlerini gezdirdi.


Maison Gali oteli Fevzi Çakmak Mh. Akıncılar Sk. No:2A Antakya Hatay adresinde hizmetlerini sürdürüyor.

reklam

Maison Gali Oteli ile 0326 212 56 56 numaralı telefondan ve www.maisongali.com adresinden irtibata geçebilirsiniz.

Haber-Foto: Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.