Mahkûm, cezaevi müdürünün önünde jilet yuttu! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:45

Mahkûm, cezaevi müdürünün önünde jilet yuttu!

Mersin’in Silifke ilçesinde M Tipi Kapalı Cezaevi’nde yaralama suçundan hükümlü 32 yaşındaki Gürol Maşacı, hücrede Cezaevi Müdürü Abdullah Yalçın’ın gözleri önünde ağzında bir süre döndürdüğü jileti yuttu! Cezaevi görevlileri tarafından kameraya kaydedilen görüntüler ortaya çıktı ancak videonun nasıl sızdığı bilinmiyor

reklam
Mahkûm, cezaevi müdürünün önünde jilet yuttu!
Son Güncelleme :

09 Haziran 2016 - 14:15

223 views

İki ayrı yaralama suçundan yaklaşık 1.5 yıl hapis cezası bulunan Gürol Maşacı, geçen mart ayında koğuşta kavgaya karıştı. Hücreye kapatılan Gürol Maşacı, “Beni kimse dinlemiyor,  derdimi kime anlatacağım?” diye bağırarak tepki gösterdi.

İddiaya göre iki gün sonra sorununu dinlemeye gelen Cezaevi 2’nci Müdürü Candaş Akdemir’e haksızlığa uğradığını, bunun giderilmemesi durumunda yanında bulundurduğu jilet ile kendisine zarar vereceğini söyledi. Akdemir’in konuyu aktardığı Cezaevi 1’inci Müdürü  Abdullah Yalçın, yanına ‘robocop’ kıyafeti giyen 2 gardiyan ile kamera çekimi de yaptırarak Maşacı’nın hücresine gitti.


Hükümlü Gürol Maşacı, Cezaevi Müdürü Abdullah Yalçın (solda gözlüklü) ve diğer görevlilerin gözleri önünde jilet yuttu

Görüntülere göre, robocop gardiyanları gören mahkum Gürol Maşacı, elindeki jileti ağzına attı. Bu sırada iki robocop kollarına girip kendisini etkisiz hale getirirken, Müdür Yalçın, jileti bırakmasını istedi.

Maşacı ise haksızlığa uğradığını ve jileti yutacağını söyledi ve Abdullah Yalçın’ın tepki göstermesinin ardından jileti yuttu.

‘ŞEREFİME NAMUSUMA YUTTUM’

Gardiyanlar hükümlüyü kollarından kıskıvrak tutmuş vaziyetteyken jileti ağzının içinde döndüren hükümlü, “Ben bu jileti yuttum, bunun sorumlusu birinci müdürdür. Şerefime namusuma yuttum. Memur da gördü. Benim başıma bir şey gelirse sorumlu sen olursun. Ben bunu yuttum” dedi.



‘KAMERALAR ÇEKİYOR DEĞİL Mİ?’

Bu olayın ardından koridorda da Gürol Maşacı’nın  “Kamera çekiyor değil mi, haklı olduğumuz ortaya çıkacak değil mi? Sayın savcım adaletsizlik oluyor burada. Mahkûmlara haksızlık yapıyorlar” sözleri kamera görüntülerine yansıdı.

GÖRÜNTÜLERİN NASIL SIZDIĞI ARAŞTIRILIYOR

Cezaevindeki bu olayla ilgili 8 dakikalık görüntünün ortaya çıkması üzerine soruşturma başlatıldı. Bunu öğrenen cezaevi yönetiminin de görüntülerin dışarıya nasıl çıktığına ilişkin bir soruşturma açtığı belirtildi.

Haberin Videosu

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.