MAĞARACIK MAHALLESİNDE VATANDAŞLAR İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 16:28

MAĞARACIK MAHALLESİNDE VATANDAŞLAR İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

reklam
MAĞARACIK MAHALLESİNDE VATANDAŞLAR İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

13 Nisan 2018 - 7:22

168 views

MAĞARACIK MAHALLESİNDE VATANDAŞLAR İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Mağaracık Mahallesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda, Mağaracık Mahalle sakinleri ile bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, Mağaracık Mahallesi Muhtarı Saim Aslan, Karayollarından Şantiye Şefi, saha Şefleri ve çok sayıda Mağaracık Mahalle sakini katıldı.

Mağaracık Mahallesi sakinlerinin, Samandağ Belediyesi ve Karayollarından ilgili idari amirlerin toplanıp bir toplantı düzenlenmesi isteği üzerine 11 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 16:00’da gerçekleşen toplantıda Mağaracık Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların, yapımı devam eden çevre yolunun Mağaracık Mahallesi’nden geçmesi ile vatandaşların tarım arazilerine ulaşımda sıkıntı yaşamaya başlamaları ile ilgili sorunlar görüşüldü.

Mağaracık Mahallesi Sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda,  çevre yolunun mahalleyi tam ortadan böldüğü için yolun karşı tarafında kalan kısımlara ulaşımın sağlanmasına yönelik alt geçit veya üst geçit gibi alternatif yolların yapılması talep edildi. Vatandaşların tarım arazilerine giderken çok daha uzun yol katetmek zorunda kalmadan,  kavşağa kadar gidip dönmemeleri, mağduriyet yaşamadan daha kısa yollardan alternatif yollar ile ulaşımlarının sağlanması için talepler dile getirildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.