LGS Sınavı’na Ekin Koleji damga vurdu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 12:56

LGS Sınavı’na Ekin Koleji damga vurdu

Haziran ayında gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Ekin Eğitim Kurumları’nın başarısı bir kez daha zirvede olmaya devam ediyor.

reklam
LGS Sınavı’na Ekin Koleji damga vurdu
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2021 - 11:57

213 views

LGS Sınavı’na Ekin Koleji damga vurdu

Haziran ayında gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Ekin Eğitim Kurumları’nın başarısı bir kez daha zirvede olmaya devam ediyor.

reklam

2021 LGS’ye giren Özel Ekin Eğitim Kurumları öğrencileri bir kez daha aldıkları başarılı derecelerle nitelikli okullara girme imkanına kavuştular. LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından Ekin Koleji Konferans Salonu’nda bir basın toplantısı düzenleyen Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Adına Mehmet Karasu, elde edilen başarı ile ilgili bir kez daha zirvede olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, başarılı öğrencilerini kamuoyuna tanıttı.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI “EKİN” İÇİN GURUR VERİCİDİR

Düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer veren Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Adına Mehmet Karasu, “Bilindiği üzere 2021 Liselere Giriş Sınavı (LGS) son yılların en zor ve en seçici sınavı olmuştur. Özellikle Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri alanında net ortalamaları düşüş göstermiştir. Bu nedenle öğrenciler daha düşük bir puanla daha iyi bir yüzdelik dilimi elde etmişlerdir. Sınav zorlu ve seçici olmasına rağmen Ekin öğrencileri aldıkları puanlarla yüksek başarı elde etiler. Öğrencilerimizin yüzdelik dilimlerinden anlaşıldığı gibi Hatay ve çevresinde nitelikli okullara yerleşecek öğrencilerin önemli bir kısmı Ekin Eğitim Kurumları’nda eğitim alan öğrencilerimizden oluşacaktır. 2021 LGS ‘ye göre öğrencilerimizin elde ettikleri yüksek başarı Ekin Eğitim Kurumları için gurur vericidir.” dedi.

EKİN KADROLARI BAŞARININ TEMİNATIDIR

Ekin Koleji’nde eğitim gören öğrencilerinin başarılarının tesadüf olmadığını belirten Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Adına Mehmet Karasu, “Ekin öğrencilerinin elde ettiği başarı tesadüf değildir. Ekin Eğitim Sistemi’nin öğrencileri tek tek kuşatan, bireysel farklılıkları gözeterek öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve motive eden yapısı elde edilen başarının teminatıdır. Bilimsel ve donanımlı eğitim ortamı, özverili ve alanında uzman öğretmen kadrosu, nitelikli ve çok yönlü yayınları, verimli ve donanımlı rehberlik servisinin çalışmaları öğrencilerin bu başarıları elde etmelerinde belirleyici unsurdur. 2021 LGS tercih işlemleri resmi olarak 5 Temmuz ile 16 Temmuz arasında yapılacaktır. Ekin Rehberlik Servisi en doğru tercih için tüm hazırlıkları tamamlamıştır. Tüm öğrenci ve velileri tercih listelerini oluşturmak için Ekin Eğitim Kurumları’na davet ediyoruz. Ekin öğrencilerinin 2021 LGS ’de elde ettiği bireysel ve kitlesel başarıda emeği geçen herkese ve özellikle Ekin’in fedakar öğretmenlerine ve çalışanlarına teşekkür ediyor, öğrencilerimize ileriki öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.” diyerek sözlerini tamamladı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.