KUMLULULAR HBB’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:38

reklam

KUMLULULAR HBB’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

KUMLULULAR HBB’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2019 - 13:10

152 views

KUMLULULAR HBB’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ramazan ayında yüzlerce vatandaşı bir araya getirerek iftar yemeği vermeye devam ediyor.

ORUÇLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AÇILIYOR

Ramazan ayının coşkusunu, heyecanını ve sevincini paylaşmak, sevgi, barış ve huzur içerisinde milli ve manevi duyguları pekiştirerek Ramazan kültürünü yaymayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesinin kardeşlik sofrasındaki yeni adresi Kumlu oldu.

8 Mayıs Çarşamba akşamı gerçekleştirilen iftar yemeğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Hemşehrileri ile aynı sofrada iftar açan Başkan Savaş, Ramazan ayında tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını temenni ederek kardeşlik, barış, hoşgörü ve huzurlu bir dünya temennisinde bulundu.  (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.