KÜLTÜR’LÜ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYACANI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:26

KÜLTÜR’LÜ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYACANI

reklam
KÜLTÜR’LÜ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYACANI
Son Güncelleme :

20 Ocak 2018 - 11:00

145 views

  KÜLTÜR’LÜ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYACANI

Kültür Temel Lisesi’nde karne heyecanı yaşandı. 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci dönem karne törenine öğrenciler karnelerini aldılar.

Kültür Temel Lisesi’nde düzenlenen karne törenine Kültür Temel Lisesi kurucularından Sibel Güzelmansur, Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ayda ve Müdür Yardımcısı İbrahim Bayırlıoğlu, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Kültür Temel Lisesi Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ayda, karne töreninde yaptığı konuşmada bir eğitim-öğretim döneminin ilk perdesini geride bırakmanın öğrenciler için büyük bir heyecan olduğunu dile getirdi. Kültür Temel Lisesi’nde Türkiye’yi geleceğe taşıyacak nesilleri donanımlı şekilde yetiştirmek istediklerini belirten Ayda, “ 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci dönemi okulumuz için başarılarla dolu bir yarıyıl olarak tamamlanmıştır. Akademik başarılarımız yanında sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal başarılarımızla da öğrencilerimiz bizleri mutlu etmiştir. Bugün 2017-2018 eğitim öğretil yılının ilk dönemi sona eriyor. Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2018-2 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup ikinci kanaat dönemi ise 5 Şubat 2018 Pazartesi başlayacak ve 8 Haziran 2018 Cuma sona erecektir. Öğrencilerimizin tatili iyi değerlendirmesi ve dinlenmesini istiyoruz. İkinci yarıyıl yoğun bir sınav maratonu şeklinde geçecektir. Kültür Temel Lisesi’nde görev yapan öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi tatil süresince kamp programlarıyla ikinci yarıyıla ve sınava hazırlayacaklar. Hepiniz çok çalıştınız, yoruldunuz ve tatili hak ettiniz. Hepinize iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

Kültür Temel Lisesi Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ayda’nın konuşmasından sonra öğrenciler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sınıflarına geçerek karnelerini aldılar. Sınıf öğretmenleri tarafından verilen karnelerde öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.