KIRIKHAN BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ ÇARŞAMBA PAZARINDA RUTİN DENETLEMESİNİ YAPTI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:45

KIRIKHAN BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ ÇARŞAMBA PAZARINDA RUTİN DENETLEMESİNİ YAPTI

reklam
KIRIKHAN BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ ÇARŞAMBA PAZARINDA RUTİN DENETLEMESİNİ YAPTI
Son Güncelleme :

17 Nisan 2019 - 14:41

196 views

KIRIKHAN BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ ÇARŞAMBA PAZARINDA RUTİN DENETLEMESİNİ YAPTI

Gece – Gündüz demeden 7/24 hizmetlerini aksatmayan Kırıkhan Belediye Zabıta müdürlüğü ekipleri Çarşamba pazarında denetlemelerde bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum; “ Toplumumuzun sağlığı her şeyin üstündedir. Bu bağlamda her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapmaları için gerekli denetimlerimizi yapıyoruz.

Çarşamba pazarımızda ki yaptığımız denetimlerde, kuru gıda, sebze, meyve ve süt ürünlerinin satışının yapıldığı pazar tezgâhların da, ayrıca vatandaşın aldığı ürünün kilosunda hile olup olmadığını anlamak için pazar girişlerine kurulan terazilerde alınan ürünleri yeniden tartıp kontrol ettik.
Pazar’daki tezgahları inceleyen ekipler denetimlerde ürünlerin ürün ambalajları ve ürünlerin genel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edip meyve ve sebzelerde yer alan etiketlerin kurallara uygun olup olmadığına bakarak, fiyatların görünür şekilde yazılması konusunda satıcıları uyardık.

Rutin denetimlerimiz bundan sonrada devam edecektir” dedi.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.