KAYMAKAM ERKAYIRAN VE BAŞKAN YAVUZ YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 23:45

KAYMAKAM ERKAYIRAN VE BAŞKAN YAVUZ YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

reklam
KAYMAKAM ERKAYIRAN VE BAŞKAN YAVUZ YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

06 Şubat 2018 - 23:50

162 views

KAYMAKAM ERKAYIRAN VE BAŞKAN YAVUZ YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Kırıkhan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ,Kırıkhan Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden yaralı askerleri ziyaret etti

Kaymakam Erkayıran ve Başkan Yavuz, Suriye’nin Afrin bölgesinin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan Zeytindalı operasyonunda yaralanan ve Kırıkhan Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden askerlerimizi ziyaret etti.

Kaymakam Erkayıran ve Başkan Yavuz, Suriye’nin Afrin kenti ve çevresinin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatında dün gece teröristlerin Erol Çavuş Karakoluna düzenlediği ve 2 askerin şehit olduğu havan saldırısında yaralanan ve Kırıkhan Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden 5 askeri ziyaret ederek onlarla sohbet edip baklava ikramında bulundular.

Askerlerimize elleriyle baklavayı yediren Başkan Yavuz, “Mehmetçiklerimiz bizim en değerli varlıklarımız. Onlar bizler evlerimizde huzur içerisinde yaşamamız için gece gündüz demeden vatanımızı korumak uğruna hayatlarını ortaya koyuyorlar. Vatanı uğruna şehit düşen tüm askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine de başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bizlerde sayın Kaymakamımızla birlikte hastaneye gelerek onlara hem moral vermek istedik hem de güç ve kuvvetlerini bir an önce toparlamaları için kendi ellerimizle baklava ikramında bulunduk. Vatanı korumak uğruna mücadele veren tüm asil ve kahraman Mehmetçiklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra hastenede görev yapan doktorlar ve hasta bakıcıları ziyaret eden Kaymakam Erkayıran ve Başkan Yavuz, hastanede görev yapan doktorlardan askerlerimizin son durumları ve tedavileri hakkında bilgiler aldılar. Kırıkhan Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden yaralı askerlerin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.