KAYA: “ARTIK ZAFER VAR” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Mayıs 2024 - 11:15

KAYA: “ARTIK ZAFER VAR”

Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Zafer Partisi 1.Olağanüstü Kongresini değerlendirdi.

reklam
KAYA: “ARTIK ZAFER VAR”
Son Güncelleme :

04 Ekim 2022 - 9:56

292 views

Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Zafer Partisi 1.Olağanüstü Kongresini değerlendirdi.


Kaya konuşmasında “Artık Zafer Var” diyerek Türk siyasi tarihinde yeni bir yola girildiğini ifade etti.
1.Olağanüstü Genel Kurulu üzerine konuşan Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya konuşmasında “Zafer Partisi olarak geçtiğimiz Pazar günü 1.Olağanüstü kongremizi gerçekleştirdik. Türk Milleti’nin geleceğinden, gençliğimizin beklentilerine, emeklilerimizin huzurundan, tüm vatandaşlarımızın Türkiye Cumhuriyeti’ne olan bağlılığına kadar tüm başlıkları konuştuk. Hep birlikte bir araya gelerek 1 yıl önce yaktığımız Zafer Meşalesini kongre sonrasında “Artık Zafer Var” diyerek bir ileri seviyeye taşıdık.

Hatay olarak, tüm dünyanın gözünün önünde birlik ve beraberlik meşalemizi Ankara’da temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hataylı hemşerilerimizin Zafer’e inandığını biliyoruz. Bu inançları bize güç katıyor. Bu inançları sayesinde bizler Ankara’da Ata’mızın huzurunda “Türk Milleti size minnettar” diyebiliyoruz.” İfadelerini kullandı.


KORKMAYIN, ARTIK ZAFER VAR
Hatay’ın bağımsızlığına da değinen Kaya, “Hatay’ı Şahsi Meselesi haline getiren ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine katılmasında büyük mücadele eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği şehrimizin Zafer Meşalesini daha ileriye taşımak, Türk Milleti’nin tam bağımsızlığını kazanmasında son nefesimize kadar mücadele etmek için Zafer Partisi Hatay İl Teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ankara yolunda, Tam Bağımsızlık yolunda bizi yalnız bırakmayan başta tüm Zafer Partili Türk Vatandaşlarına, üyelerimize, ilçe teşkilatlarımıza ve il teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Korkmayın, Artık Zafer Var!” şeklinde konuştu.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.