KARDEŞLİK SOFRASI DEFNE’DE KURULDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 14:54

KARDEŞLİK SOFRASI DEFNE’DE KURULDU

reklam
KARDEŞLİK SOFRASI DEFNE’DE KURULDU
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2019 - 15:24

169 views

KARDEŞLİK SOFRASI DEFNE’DE KURULDU

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) mübarek Ramazan ayının gelişi ile beraber kurduğu kardeşlik sofrasını genişletmeye ve şehrin her noktasına ulaştırmaya devam ediyor.

HBB, kardeşlik sofrasını bu kez Defne Sevgi Parkı’nda kurarak 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in bereket ve bolluğunu Defne halkıyla paylaştı.

Ellerin barış ve kardeşlik için semaya açıldığı iftar sofrasında ekmeğini hemşehrileriyle paylaşan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Defneliler yoğun ilgi gösterdi.

Yüzlerce vatandaşın bir araya geldiği ve dayanışma kültürünün en güzel örneklerinden birinin sergilendiği iftar yemeği sonrasında Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları sahneledikleri oyunlarla Samandağlılara keyifli anlar yaşattı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.