KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİ HUZUREVİ’NDEKİ YAŞLILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:09

KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİ HUZUREVİ’NDEKİ YAŞLILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

reklam
KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİ  HUZUREVİ’NDEKİ YAŞLILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Son Güncelleme :

14 Şubat 2018 - 12:25

178 views

KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİ

HUZUREVİ’NDEKİ YAŞLILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında yürütülen Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesi, hayırseverler tarafından bağışlanan 192 çanta ve cüzdanı Huzurevi’ndeki yaşlılara hediye etti.

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi olarak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde yürüttüğümüz Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projemiz ile hayırseverler tarafından yapılan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, hayır köprüsü görevi görmeye devam ediyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında son olarak, bir hayırseverimiz tarafından yapılan çanta ve cüzdan bağışlarının tamamını Serinyol Mahallesi’nde bulunan Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde yaşamlarını sürdüren değerli büyüklerimize hediye ettik. Toplamda 192 huzurevi sakinimize hediyelerini takdim ettik. Çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek.”

 

Yapılan açıklamaya göre Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Yurdakul, yapılan hayırlara vesile olmaya imkan tanıması, huzurevi yaşlılarını unutmayarak hediyelerin takdim edilmesini sağlamasından dolayı Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.