İYİ Parti Hatay’da sular durulmuyor Samandağ’dan sonra Kumlu da karıştı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 12:19

İYİ Parti Hatay’da sular durulmuyor Samandağ’dan sonra Kumlu da karıştı

İYİ Parti Hatay İl Teşkilatı’nda sular bir türlü durulmuyor.

reklam
İYİ Parti Hatay’da sular durulmuyor Samandağ’dan sonra Kumlu da karıştı
Son Güncelleme :

25 Eylül 2022 - 17:29

367 views

İYİ Parti Hatay’da sular durulmuyor
Samandağ’dan sonra Kumlu da karıştı

İYİ Parti Hatay İl Teşkilatı’nda sular bir türlü durulmuyor.

Reklam

İl Başkanı Şefik Çirkin’in görülmemiş uygulamalarıyla daha önce Samandağ İlçe Başkanlığı’nda yaşanan görevden alınmaya karşı yaşanan itiraz daha sonra da Kumlu’da yaşandı.
Samandağ’da Seyran Ziroğlu görevden alınma yazısı olmadan yerine başkan atandı. Ardından da Kumlu İlçe Başkanlığına görevden alınma yazısı kargo ile gönderildi. Kumlu İlçe Başkanı iken görevden alındığını kargo ile öğrenen Eker duruma isyan etti. Eker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Kamuoyuna Duyurulur! Ben Selahattin Eker. İYİ Parti kurucu kumlu ilçe başkanıyım. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşeneri’in uğradığı haksızlık karşısında yaptığı çağrıya inanarak demokrasi mücadelesinde yer alan kimseleriz. İYİ Partinin kuruluş aşamasında yer almış o günün şartlarında Demokrasiye olan inancımızla bir birey olarak her türlü baskıya, iftiraya ve tehdite rağmen ilçe teşkilatımızı yönetici arkadaşlarımla kurduk. Haksızlığa, Hukuksuzluğa, Adaletsizliğe, Çaresizliğe ve her türlü ayrıştırmaya son vermek için mücadele verdik. İYİ Parti Kumlu ilçe teşkilatımızı yönetici arkadaşlarla faaliyetlerimizi 5. yıla yakındır sürdürüyoruz. Bugüne kadar ne ben ne yöneticilerim yanlış bir çizgide bir harekette yer almadık. Kişisel çıkarlarmız için bugüne kadar en ufak bir talebimiz olmamıştır. Maddi manevi ne yapılması gerekiyorsa yaptık, parti anlayışı çizgisinde hizmetimizi gerçekleştirdik. Hatalar olmadı mı? Olmuştur tabi ama bu konuşulur tartışılır çözülebilir hatalardır, burada herhangi bir sıkıntı yoktur.

Reklam

YAPTIĞIN ÇİRKİNLİKLERLE ANILACAKSIN
Görevden mi alınacağım, bunda da hiç bir sıkıntı yok. Genel idare kurulunu’un 23.05.2022 tarih ve 51 nolu il başkanlarına verilen yetkinin arkasına sığınan Hatay İYİ parti il başkanı Şefik Çirkin Kumlu ilçe teşkilatını fes etmiştir. Hiç kimseyle bu beyanını hiç bir gerekçe göstermeden kumlu ilçe Başkanlığını silen Çirkin sizce Hatay’a dair DEMOKRASİYE , HAKKA, HUKUKA, KARDEŞLİĞE, BİRLİKTELİĞE dair, söz söyleme hakkı var mıdır? Yıllardır TBMM çatısı altında SÖZDE siyaset yapan bu şahıs hiçmi usülden insanlıktan nasibini almamış? Kumlu İlçe Başkanını yönetimini fes ediyorsun bunu yaparken siyasi ahlaktan yoksun olarak kargoyla yapıyorsun! İl başkanlığına çağırıp durumu bize izah etmeden gerekçe göstermeden, gönül almadan yapıyorsun öyle mi? Sana verdiğim desteğe, verdiğim selama, verdiğim saygıya yazıklar olsun..! Bizim gözümüzde Şefik Çirkin’in hemşeriliği ve siyasi hayatı bitmiştir. Hiç birimiz partimizden istifa etmeyeceğiz. Bu mutluluğu sana yaşatmayacağız, Gideceksin Şefik Çirkin, o kirlettiğin koltuğu terkedeceksin. Tarih seni yaptığın çirkinliklerle, haksızlıklarla, acizliğinle hatırlanacaksın. Genel Başkanımıza ve partimize oyu nasip olmamış Şefik Çirkin ‘ işte DEMOKRASİ işte şefik çirkin takdir kamuoyunun. Dün olduğu gibi bugün de yarın da çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.